Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam dostlar,

İş yerimin tam karşısında duran fotoğraftaki CBR250'nin sahibi burada mıdır acaba? :)

motor bloğu ve sasi üzerindeki hafif sarımsı siyah bence daha hoş olur veya direk metalik fırınlı siyah
Sarı yapan arkadaş vardı bi topic açmıştı o pek hoşuma gitmedi fırın boya olcak bakalım yurtdışı modellerde gri olan bölümleri ben başka renkle birliştirmeyi düşünüyorum siyahla uyumlu olucak şekilde.

Nasılsınız gençler?

Hayırlı olsun Sercan, ne zaman çıkacak boyadan? Merak ediyorum bimiş halini..

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...581998442_1377633630_32098472_390575895_n.jpg

Boya için jantları söktüm statik mat siyah olcak.Bakalım nasıl bişey çıkacak.

Selam dostum, sen nasılsın? Neresi burası?

Selam dostlar,

İş yerimin tam karşısında duran fotoğraftaki CBR250'nin sahibi burada mıdır acaba? :)

Nasılsınız gençler?

Hayırlı olsun Sercan, ne zaman çıkacak boyadan? Merak ediyorum bimiş halini..

Selam dostum, sen nasılsın? Neresi burası?

Dün akşam söktüm ama vakit bulup boyacıya götüremedim jantları :)
Ama haftasonuna hazır olur sanıırm :)

Tayfun abi duke200 ne zaman gelicek senin ?

Tuzla Pendik civarında fırın boya yapan bi yer var mı arkadaşlar ? Bilen varsa yönlendirirse sevinirim alt sakalı beyaza boyamayı düşünüyorum.

Sahibinden de CBR 250 sine yapan bi arkadaş görmüştüm.Cbr 125 topiğinde de teknoali arkadaş yaptırmıştı.Nasıl boyanacak ki o zaman ?

Normal boyama olabilir başka bir arkaşıma normal boya ile yaptık jantları çünkü bu statik olduğu için toz halinde boya atılıyor özelliğide normal dışarda bırakılmayla kurumadığı için fırına atılıyor.

Normal boyama olabilir başka bir arkaşıma normal boya ile yaptık jantları çünkü bu statik olduğu için toz halinde boya atılıyor özelliğide normal dışarda bırakılmayla kurumadığı için fırına atılıyor.

Bu normal boyayı kime yaptırabilirim ki.Maliyeti nedir ? Atma filan yapar mı sağlıklı olur mu ?

Şu alet biraz daha kalıplı olsaydı yedek parça fiyatlarının hastasıyız dede!
Sanki tricolor olsa biraz daha görünürlükle kurtarır gibi ama bilemedim

Son düzenleme:
alt sakalı söktüm ben boyatıcam yalnız alt sakalın yüzeyi ile grenajın yüzeyi farklı o yüzden boyacı farklı duraiblir dedi yada ugrasmak istemedi bilmiyorum başka bir boyacıya götürcem yarın boyansın motorda çıksın servisten hayırlısı ile özledim motorumu birde rizoma elcik ve denge topuzu sipariş ettim lastikleride değiştirmeyi düşünüyorum ama karasız kaldım lastik işi için biraz daha araştırma yapmak lazım

Honda ailesinde kasa olarak 600F'i VW golf Cbr250 yi polo kabul etmek lazım.. Amcamlar 600-700-800-1000-1200-1300- 1800 diye gidince bunu yapmak zorundalar yoksa üst segmentleri kime satıcaklar? Müsteriye model yeniletmek için elinde bir kozları olmalı.

Boyut 1.85 e kadar idare ediyor. 175 te hiçbir problem yok

Arkadaşlar
Birde Anadolu yakası buluşması yapalım mı ?

Öneriler: Göztepe (Time Cafe ), Maltepe Sahil, Pendik Marina, Kurtköy Viaport...

kadıköy'den Pendiğe kadar yazdım :) Kime neresi uyar oy çokluğu ile Hafta içi iş çıkışı buluşalım derim.

Arkadaşlar

Öneriler: Göztepe (Time Cafe ), Maltepe Sahil, Pendik Marina, Kurtköy Viaport...

kadıköy'den Pendiğe kadar yazdım :) Kime neresi uyar oy çokluğu ile Hafta içi iş çıkışı buluşalım derim.

Pendik Marina :cat: +1.125 lik kabul ederseniz gelebilirim

Arkadaşlar

Valla süper olur,hafta içi bana viaport çok iyi olur,pendiğe kadarda sıkıntı yok,haftasonuda maltepe ve sonrası güzel olur.
Ama çoğunluğa uyum sağlarım,işim olmadığı sürece listedeki heryere giderim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------

Şu alet biraz daha kalıplı olsaydı yedek parça fiyatlarının hastasıyız dede!
Sanki tricolor olsa biraz daha görünürlükle kurtarır gibi ama bilemedim
[url]http://img862.imageshack.us/img862/8533/52540910150706184953886.jpg[/URL]
[url]http://img717.imageshack.us/img717/2597/55840410150706185368886.jpg[/URL]

Dostum senin hyo üstünde fotolarını görmeye alışmışım,böyle görünce hakkaten bizim motor dahada küçük geldi gözüme:D.Ama bende siyah severdim,2 tane siyahı olan arkadaşlarla buluşmuştuk,benimkini daha çok sevmeye başladım sonra:D.(turuncu gri 125r var bende)

Arkadaşlar

Akşam normal saatimde çıkabilirsem bana heryer uyar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar