Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Haftaya Çarşamba Gene Bostancı Sahilde S virajını geçtikten hemen sonra sağ tarafta mangalımızı yakıcaz.

Akşam:19:00'da toplanmaya başlıyoruz işten&okuldan çıkan geliyor.Bitiş saatı kafamıza göre.

Motorumun yedek parça fiyatını kawasaki hastası olan bi arkadaşıma soyledim ninjası vardı 2 saat sonra satılık linkini görüm sahibindende gülmeten yerlerdeyim arkadaşlar şuan :D ne motormuş arkadaş ya. :D Sağ grenaj 55tl dedim kalpten gidiyordu çocuk. :D

İnşallah bende geliyorum...
Tamamdır ;)
Motorumun yedek parça fiyatını kawasaki hastası olan bi arkadaşıma soyledim ninjası vardı 2 saat sonra satılık linkini görüm sahibindende gülmeten yerlerdeyim arkadaşlar şuan :D ne motormuş arkadaş ya. :D Sağ grenaj 55tl dedim kalpten gidiyordu çocuk. :D
Bugün cbr125'ı olan yakın bi arkadaşımda msj atmış ninja 250 alcam diye 5 dk konuştuk tamam sildim ninjayı cbr250 devam dedi :)

Tamamdır ;)

Bugün cbr125'ı olan yakın bi arkadaşımda msj atmış ninja 250 alcam diye 5 dk konuştuk tamam sildim ninjayı cbr250 devam dedi :)
öle demeyin ninja 250r 250cc nin performans canavarıdır + EN ÇOK YAKANIDA ODUR + EN PAHALI PARÇALARDA ONDADIR::D göstergesi hariç severim motor bloğunun kronik rahatsızlığı olmaması beni imrendirir paran varsa alınır ::D ama cok paran olsa zaten neler var:D

130$+40$ yaklaşık 310 TL para yapar. Tuttutrabildiğine satıyorlar.
Sen bence benim aldığımdan bir an önce sipariş ver. 16 güne elinde.
Gerçi Endonezyada da deprem oldu. Almadan önce yaşıyor musun diye sor bence:)

130$+40$ yaklaşık 310 TL para yapar. Tuttutrabildiğine satıyorlar.
Sen bence benim aldığımdan bir an önce sipariş ver. 16 güne elinde.
Gerçi Endonezyada da deprem oldu. Almadan önce yaşıyor musun diye sor bence:)

:) Evet çok fena sallandılar. Alacam alacamda ilk önce bir eldiven alayım diyorum.
Kışlıklar güzeldi de korumaları yetersizdi. Full koruma alayım diyorum bu sefer.

http://www.faddybike.com/static/cbr150.htm

Gezinirken yukarıdaki siteyi buldum. Her türlü ihtiyaca yönelik parçayı yapmış adamlar bizim motorlara.

İlk kim alıyor:)
Bu Güzelmiş :)
led1.jpg

ikinci el ilanları son bir haftadır artmaya başladı...kısmetse nisan sonu hallederiz inşallah alım işini...

Arkadaslar ufak birdusme sonucu selenin altindaki anahtarin oldugu yerdeki plastik parcanin bir kismi koptu fiyat konusunda bilgisi olan varsa paylasirse sevinirim aslinda baya istek oldu ama tam liste fiyat listeside olsa tadindan yenmezdi vallahi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar