Arkadaslar acil bise sorcamsaatini ayarliyamiyorum nerden ayarlaniyo biri yardim etsin gozunu sevim
Mode ve Reset'e basılı tutun,saate geçecektir.Sonra mode a basıp basıp ayarlanıyo
Arkadaslar acil bise sorcamsaatini ayarliyamiyorum nerden ayarlaniyo biri yardim etsin gozunu sevim
Mode ve Reset'e basılı tutun,saate geçecektir.Sonra mode a basıp basıp ayarlanıyo
seneye buyuturuz, vfr alırız dıyoruz da... yahu 2 katı yakacak en ıyı ıhtımal. arada ucurum var be![]()
aynen.ustune 10civarı ayırıp temız bısey dusunuyorum.bi de beyaz olcak miss..
lakın aklımda soru ısaretlerı var elbette.
1.yakıtı. cbr gercekten cok tatmın edıyor. elbette 100bg 25bg kadar yakamaz ama 15kurustan 45kurusa cıkınca neler hıssedecegım bılmıyorumhehe ayda 250km max yaptıgım ıcın de cok buyuk bı handıkap degıl gercı.
2.sesi? v4 sıralı 4sılındır gıbı urkutucu olabılır mı bılmıyorum.hıc yakından duymadım.ınternetten de pek tatmın edıcı vıdeo bulamadım.
3.ısınma problemı var dıyorlar.ozellıkle sehırıcı yazın fenaymıs.
neyse cok da baslıgı bozmayalım.seneye bolca sorarım vfr cıleresesınden cok seklı semalı muazzam gelıyor bana. ızmır yukselıs de vardı servıste , satılık kırmızı.koltuga oturunca hıssettıgım duygular cok farklı oldu.kendımı cok kaptırmadan ındım hemen
cbr devam
ayna sınyal zenon vs cok konusuldu ama egzoz konusunda kımse atılım yapmıyor. ızmır'de bahadır grenajla gorustum. 3 adet cbr 'a yoshı taktıklarını ve guzel-tok ses aldıklarını soyledıler.sızce mumkun mu bıze olması?
alet bu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-honda-cbr-125-yoshimura-eksoz-43471222/detay
benım facebookum malesef suaralar kapalı oyuzden bıryere bı bılgı yazamıcam ama benıde katarsanız sevinirim gorusmek uzere
Abi ben bu modelleri hiç sevmiyorum. Tiger'ın karbon olanları daha çok yakışır bizim motorlara.
Seside pata pata diye çıkınca iyice illet oluyorum. Sonra 4 silindir hayali kurarken buluyorum kendimi![]()
aynen.ustune 10civarı ayırıp temız bısey dusunuyorum.bi de beyaz olcak miss..
lakın aklımda soru ısaretlerı var elbette.
1.yakıtı. cbr gercekten cok tatmın edıyor. elbette 100bg 25bg kadar yakamaz ama 15kurustan 45kurusa cıkınca neler hıssedecegım bılmıyorumhehe ayda 250km max yaptıgım ıcın de cok buyuk bı handıkap degıl gercı.
2.sesi? v4 sıralı 4sılındır gıbı urkutucu olabılır mı bılmıyorum.hıc yakından duymadım.ınternetten de pek tatmın edıcı vıdeo bulamadım.
3.ısınma problemı var dıyorlar.ozellıkle sehırıcı yazın fenaymıs.
neyse cok da baslıgı bozmayalım.seneye bolca sorarım vfr cıleresesınden cok seklı semalı muazzam gelıyor bana. ızmır yukselıs de vardı servıste , satılık kırmızı.koltuga oturunca hıssettıgım duygular cok farklı oldu.kendımı cok kaptırmadan ındım hemen
cbr devam
ayna sınyal zenon vs cok konusuldu ama egzoz konusunda kımse atılım yapmıyor. ızmır'de bahadır grenajla gorustum. 3 adet cbr 'a yoshı taktıklarını ve guzel-tok ses aldıklarını soyledıler.sızce mumkun mu bıze olması?
alet bu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-honda-cbr-125-yoshimura-eksoz-43471222/detay
Can bence 4 değilde bence 2 silindir bakmalısın. 4 silindirlileri ben şimdilik çok gereksiz buluyorum, o yüzden bende imkan kolluyorum ve kawasaki er6'lara göz kırpıyorum![]()
Ali benimde aklımda er6 var. Yeni kasa er6f'ler çok hoşuma gidiyor.
Naked olanı da olur tabii Geçen sene vardi bir tane yeşil.
12.000'den fiyat çekiyordu. Sonra paraya sıkışmış 10.000'e indirdi fiyatı.
İlan birgün bile kalmadı. Hala aklımdadır o motor. Şu anki ilanlara bakıyorumda
fazla fiyat çekiyorlar.
Yeni kasası gerçekten süper, 18bin tl sanıorum sıfır fiyatı.
Önüme çıkan ilk fırsatta almayı planlıyorum. Zaten artık bizim motorun 2.elide iyi para eder :=)
Üzerine bir o kadar daha koyunca alabiliyoruz.
Bu arada CBR250'yi kaç km de bir bakıma götüreceğiz ben 4bin km ye geldim, kitapçığında 12.000de bir bakım yazıyor, servis 4bin de gel diyor. Bende 6bin de gitmeyi planlıyorum ne dersiniz ?
er6-N alacaksın değil mi? Sıfırının yeşili olaydı iyiydi. E bir tur verirsin artık :queen:
Benim servis 6.000'de gel dedi. Ama bu aralar düşünüyorum yağını değiştirsemmi diye.
türkiye için üretilen modeller belli. değişiklik yapma şansları olmaz, ama grenaj değişikliği belki mümkün olabilir.Bu benim şahsi fikrim araştırma yapmadım ama motoru siyah sipariş verdiğimiz halde tricolor geldi geçen sene. Bu durumdan pay biçiyorum.Bir honda bayisine gidip, şu türkiyeye gelmeyen modelden yani kırmızı renginden istesek getirirlermi?