- Katılım
- 22 Mar 2011
- Mesajlar
- 688
o motor dişli değişimsiz 134 ü geçmiyoryamaha yzf 125rtop speed 150 kmh
![]()
o motor dişli değişimsiz 134 ü geçmiyoryamaha yzf 125rtop speed 150 kmh
![]()
motor güzel tertışmasız saglamdır honda güvenceli ama ben motordan biraz daha oturaklı olmasını beklerim yani hyosung 250gt kadar olmasada ninja 250 kadar olabilirdi ayrıca cbr 125r güzel motor ama bence hepsini bir kenara bırakalım yamaha yzf 125rtop speed 150 kmh
![]()
Geçmiş olsun. Ikea'dan çıkarken seni gördüm, bende de cbr250r var da. Bugün inanılmaz kalabalıktı, duran trafikte baygınlık geçiren tiplerin ne yapacağı belli olmuyor. Ben de giderken üzerime sigara izmariti attı kadının teki.hayırlısıyla az önce ilk kazamı yaptımarabanın birinin sagından yavaşça geçerken arka kapı birden açıldı ve sol göğsüme çarptı. motorda birkaç çizik var ve sol ayna kirildi benim de sol el biraz sürtuldu.. ehliyeti henüz teslim almadığım için sadece uzaklastim.
Geçmiş olsun. Ikea'dan çıkarken seni gördüm, bende de cbr250r var da. Bugün inanılmaz kalabalıktı, duran trafikte baygınlık geçiren tiplerin ne yapacağı belli olmuyor. Ben de giderken üzerime sigara izmariti attı kadının teki.
cbr 250r ını satan bir arkadaşımız varsa bana ulaşabilir renk farketmez fiyat uçuk olmama şartı ile...05316006228
keserimde bari kaskının rengi nasıl onu söleseydin çok siyah var yanlıs adamın önünü kesmiyelimKırmızı gri renk cidden hoşmuş ama siyah renge olan sempatimden birde canım ülkemde o renk seçeneği bulunmadığından siyah tercih ettim yolda giden simsiyah biri görürseniz benim çekinmeden yolumu kesebilirsiniz arkadaşlar.
Geçmiş olsun. Ikea'dan çıkarken seni gördüm, bende de cbr250r var da. Bugün inanılmaz kalabalıktı, duran trafikte baygınlık geçiren tiplerin ne yapacağı belli olmuyor. Ben de giderken üzerime sigara izmariti attı kadının teki.
Arkadaslar bir sorum olacak sizlere. Bu motor alma süreci hakikaten stresli geciyormuş CBR 250r en bastan beri favorim ancak cevrede aklımı çelen çok maalesef. Sorum su , CBR 250r kullanıcısı olarak hyo GT 250r hakkındaki düşünceniz nedir ? Fiyatı yaklaşık 800 tl daha pahalı olmasına rağmen param olsa da yine CBR alırdım der misiniz? Tricolor olsa bugün alacağım çekinmeden, bekleme süreci kafamı cok karıştırıyor. CBR kullanıcıları olarak düşüncelerinizi bekliyorum. Saygılar. İyi geceler.
Bu arada kaza yapan 2 arkadasa da gecmis olsun dileklerimi iletmek istiyorum.
kurda kuzuyu emanet ettin şimdi
kalkışta cbr250r daha başarılı 110-120den sonra hyo daha hızlı tırmanıyor cbr a göre bunları arkadaşın cbr la test ettik ordan biliyorum ama sonuçta bildiğimiz güvendiğimiz honda diğer tarafta kanuninin disbiritörlüğünü yaptığı hyosung firması servis hondaya göre berbat performans görüntü yerinde motorda iyi kişiden kişiye değişsede servis olayında kıl biriyseniz yani en ufak sorunu dert ediyosanız bi fren gıcırtısı size servise gitme isteği duyuruyosa cbr250r ın kafanız rahat etsin gerçi boy kilo olarak nasıl durusunuz bilmiyorum hyosung cbrdan daha hızlı ve daha kalıplı işte cbr250r parça kalitesi grenaj kalitesi olarak daha kaliteli işçilik montaj gibi konularda sonuçta honda ilk motorunuz olucaksa honda trı color bekleyin ve alın bunu 2012 hyosung gt250r sürücüsü olarak söliyorum sonuçta hergün biriyle kapışmıycaksınız vede hız için almıyosanız cbr250r alın gerçi 0-100de çok güzel bi alet bu da şehir içi çok güzel bi olay kullanımı oturuş pozisyonu daha rahat
cbr 250r 9900 tl olmuş arkadaşlar hayırlı olsun
beyler bu sabah kaza yaptım otomobil sürücüsünün aniden yola çıkması ve yolun ortasında durması yüzünden aracı stop etmiş oyüzden durmuş sol lastikten vurmak zorunda kaldım mesafe çok kısaydı durmam imkansızdı hızlı da değildim 55-60 la gidiyordum bende birşey yok ama motorda 7-8 parça değişecek
Herkese merhaba arkadaşlar.Konluk motora gittiğimde motor'u almaktan vazgeçtim ve krediyi iptal ettim.Bugün Ktm 200 için peşinat verim ve satış sözleşmesi yaptık.Gezilerinize beni davet etmemezlik yapmazsınız umarım![]()
hayırlısıyla az önce ilk kazamı yaptımarabanın birinin sagından yavaşça geçerken arka kapı birden açıldı ve sol göğsüme çarptı. motorda birkaç çizik var ve sol ayna kirildi benim de sol el biraz sürtuldu.. ehliyeti henüz teslim almadığım için sadece uzaklastim.
hay allahım ya.
bu kacıncı kaza haberi
gecmıs olsun.
cbr cok nazar cekıyor...gozu olanın, gozu cıksın...
Selam arkadaşlar nasılsınız? Bayadır girmiyordum siteye, neler olmuş öyle!
Çok geçmiş olsun, size birşey olmaması sevindirici.
Hayırlı olsun dostum, Allah kaza bela vermesin.
Bende KTM'yi çok merak ediyorum. Bir ara buluşalım motoru alınca. :cat:
Haydaa, ne oluyor böyle yahu. Pazartesi sabahı moralim bozuldu iyice.
Geçmiş olsun çok. Ehliyet konusuna hiç değinmiyorum :silent:
+1
---------- Post added at 09:19 ---------- Previous post was at 09:17 ----------
Bu arada motoru aldığımdan beri 950 TL kar etti.![]()