Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba Yoruk82 arkadasim.
Resimdeki duke 125.Kasasind hic fark olmadigi bilgisini aldim.15 mart gelis tarihi ve fiyati 5000 Euro.
Ben de kendime oncelikle az yakacak ve sehir icinde ozellikle trafikte rahat edecegim uzun tur ve seyahatlerdede yormadan sikmadan surus yapabilecegim bir motor arayisindayim.Ayrica 26 beygirlik bir makina ile geliyormus ve sunu biliyorumki Ktm dusuk cc de dahi guclu motor yapiyor ara hizlanma kalkislari bayilmiyor sadece son hizdan odun veriyor.
Tayfunbora nikli arkadas duke 125 le fotograf cektirmis,acaba 200 luk motoru gordumu...
gorduyse goruslerini ve fiyatýný yazabilirmi,simdiden tesekkurler.............

resimler geliyor fakat belki herkes paylaşılmak istemez diye face e atıyorum, ordan alabilirsiniz.Yüksek çözünürlüklü istediğiniz fotoyu belirterek mesaj atın bana, yollarım.ama çok resim çekmemişim.. tıkınmakla meşguldüm ,3günlük yemeğimi yedim :cherry:
www.facebook.com/fyzglu

heh aranan kan bulundu benim gopro'nun hafizayı boşaltmayı unutmuşuz yolda kapatmış kendi meret :)

Smokehead Ercan egzozda bizim motorlar için fiyatlar şöyle:paslanmaz yuvarlak 350 tl tri oval ve oval model 400 tl karbon normal 650 ile komple karbon 750 tl

bu sabah kontagin icinde anahtarımı kırdım. tavsiye istemek bile istemiyorum. canımı çok sikti. eğer anahtarlarınız dönmemeye ısrar ederse siz ısrar etmeyin. :(

dün ön lastiği orantılı şekilde fren yaparken kitlettim ve motorun önü kaydı zar zor ayakta tutabildim düşüyodu.0-100 den ziyade 100-0 daha önemli 2 tekerli motorlar için dünde bunu öğrendim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar forumda yeni konu nasıl açlıyor, baktım ama bulamadım, tarif ederseniz sevinirim...

herkese kolay gelsin kenti semtimden 2011 model yeni kasa cbr 250 r buldum 1500 km de rojadı düzgün yapılmış herhangi bi düşme yatma problemi olmamış tertemiz sadece bahçeden çıkarken egzosu az bişi sürtmüş 8.500 fiyat aldım pazarlık yapmadım henüz sizce en kötü 8,500 yada daha aşağısı bi fiyata anlaşırsak alınır mı ? yeni modeller 9500+plaka masrafı olduğunu sayarsak tabi bide 2012 yeni modeller şimdiden teşekkürler.

naked_cbr250.jpg

naked cbr250 :) kafa fz16 olmuş :)

http://hizliresimyukle.com/showpic-203338/naked_cbr250.jpg

bugün Ataköy'de sahil yoluna paralel ters yönden gelen tricolor cbr 250 eğer buradaysan kardeşim,yapma bir daha öyle :)

aşağıdaki resimleri cumartesi günü çektim sanırım kapalıçarşı da film çekiliyor, acelem vardı soruşturamadım, daha önce kapalıçarşının üstünde motorsiklet göreniniz var mı? :)

38c1b.jpg

38c33.jpg

Sevgili arkadaşlar içine uğultu almayan bir kask varmı ? Cox kask var açılır çene kulak zarım delinecek. Tıkaç takıyım diyorum, ondan da tırsıyorum dışardan gelen sesleri duyamam diye. 130 üstüne çıkınca rüzgar girmeyen kask modeli nedir ? Bi yardım edin yoksa sağır olucam.

Kapalı kasklarda uğultu olmaz.Markaya göre açılır kasklar da uğultu rüzgar azalır.Pahalı olunca uğultu olmayacağı kesin olmadığı gibi ucuz diyede illa uğultu olacak değildir?
Çeneden açılır istiyorsan bütçe belirtmen burada tavsiyede bulunacak arkadaşlar için faydalı olacaktır:cat:

Sevgili arkadaşlar içine uğultu almayan bir kask varmı ? Cox kask var açılır çene kulak zarım delinecek. Tıkaç takıyım diyorum, ondan da tırsıyorum dışardan gelen sesleri duyamam diye. 130 üstüne çıkınca rüzgar girmeyen kask modeli nedir ? Bi yardım edin yoksa sağır olucam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar