Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

montaji aldigim yer yapti sanayide beraber gittik ara boru taktilar fakat takilan ara boru uzunluk icin gerekti boru capi tam uyumlu bizim motor ile 550 tl ye urunu aldim montaj icin 50 tl aliyoruz dediler, 50 tl yi almadilar o kadar. zaten egzozun abd fiyati 300 kusur dolar oldugu icin bende daha indirim istemedim :) http://www.sahibinden.com/listing/v...crb-250-fmf-performans-eksoz-61697236/detail/ . ben bu ilandan ulastim sizde bu ilandan ulasabilirsiniz siyah cbr250 li bir arkadas gelmis o tavsiye etti derseniz montaj parasi filanda almazlar, zaten ilk ben takmisim cbr250 ye egzoz orda anlarlar oyle deyince :) egzozun sesinide , 2 gun icinde vidyosunu koyacagim , istanbul ici merak eden kadikoy tarafina yakin arkadaslara dinletirim sesini :) vidyodaki egzozun titanyum olani benim egzoz sekil ayni birtek karbon kapli degil titanyum.
Hava güzel olsa yakınlık mesele değil atlardım motora dinlemek için gelirdim ama hala kış :( siz videoyu paylaşın şimdilik böyle dinleyelim. havalar düzelince canlısını da dinlemek isterim elbette >:)

fuara gidiyoruz ama sizler bilet ayarladınız mı ? mesela ben bilet ayarlamadım sanırım parayı verip giricem , davetiye edinenler varmış bizim öyle bir şansımız olmadı ...

montaji aldigim yer yapti sanayide beraber gittik ara boru taktilar fakat takilan ara boru uzunluk icin gerekti boru capi tam uyumlu bizim motor ile 550 tl ye urunu aldim montaj icin 50 tl aliyoruz dediler, 50 tl yi almadilar o kadar. zaten egzozun abd fiyati 300 kusur dolar oldugu icin bende daha indirim istemedim :) http://www.sahibinden.com/listing/v...crb-250-fmf-performans-eksoz-61697236/detail/ . ben bu ilandan ulastim sizde bu ilandan ulasabilirsiniz siyah cbr250 li bir arkadas gelmis o tavsiye etti derseniz montaj parasi filanda almazlar, zaten ilk ben takmisim cbr250 ye egzoz orda anlarlar oyle deyince :) egzozun sesinide , 2 gun icinde vidyosunu koyacagim , istanbul ici merak eden kadikoy tarafina yakin arkadaslara dinletirim sesini :) vidyodaki egzozun titanyum olani benim egzoz sekil ayni birtek karbon kapli degil titanyum.

Cep telefonu ile fotoğraf falan cekmedinizmi hiç? İlanda foto çok kalitesiz. Videoyu bekliyoruz.

Yakıt tüketimine etkisini merak ediyorum sesinden çok. Sonuçta ortalama tüketim 3.6 lt den 4.5 lyt ye çıkarsa 250 cc nin pek anlamı kalmaz gibi

ulan tüm çakallar mı cbr 250 sahibi. sıfırını peşin para doğu batı motorun 9000' e verdiği dünyada herifler utanmadan motorlarına 9000 ve üstü fiyat biçiyorlar. bu nedir arkadaşlar. adam aldığından üste satacak. bunların inadına sıfır alacağım.

aaaaa onlara öyle denir mi plakası varmış tank padı varmış :) Bide atar yapıyorlar fiyat bu beğenmeyen sıfırını alsın diye :)

ulan tüm çakallar mı cbr 250 sahibi. sıfırını peşin para doğu batı motorun 9000' e verdiği dünyada herifler utanmadan motorlarına 9000 ve üstü fiyat biçiyorlar. bu nedir arkadaşlar. adam aldığından üste satacak. bunların inadına sıfır alacağım.
plakasız o paraya veriyormu harbi ?

aaaaa onlara öyle denir mi plakası varmış tank padı varmış :) Bide atar yapıyorlar fiyat bu beğenmeyen sıfırını alsın diye :)
ben artık anladım HONDA şarap gibi (yıllandıkça) kullandıkça fiyatı artıyor o yüzden polemiğe girmiyorum onlarla :)

Zam gelmeden önce 9250TL Liste fiyat üzerinden ANES plakasız 8650TL'ye veriyordu peşin,+200TL plaka masrafınla 8850TL'ye sıfır motorun olmuş oluyordu.

Nazar deymesin deyim, tahtaya 3 kez vurayım. CBR250'liği geçen yıl aldım. Tanıtım katoloğunda yazdığı gibi her ihtiyaca cevap verdi. Hız dedim uçtu gitti. Ekonomi dedim az benzin yaktı, üzmedi. Şekil dedim herkes yolda dönüp baktı. Servis dedim, servis on numara zaten. Daha ne diyeyim. Şehiriçi kullanım için mükemmel, fiyat uygun. Egzos sesi diyorlarda, ben çözemedim bu ses işini kaskın içinden hiçbirşey duymuyorum. Ha sesi öyle olmuş ha sesi böyle. Bu motoru kullanırken nazi kaskı takmadığımıza göre, full koruma kask takıyoruz. 100 Km üstünde iken sesi ayırt edebilen varsa helal olsun.

[YT]z_26hRPEAyk[/YT]

---------- Post added at 10:11 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

Pistten cbr fotoları.Şu motor biraz daha kalıplı olaydı bugün satardım hyoyu :)
IMG4720-L.jpg

IMG4721-L.jpg

IMG3260-L.jpg

Lastikler stock sanırım,öylemi?
22_jan12.jpg
22_jan13.jpg

---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:11 ----------

Tricolor farkı
317780_10150420684682071_770652070_8396820_1325895686_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar