tecrubeli olanda var olmayanda. hatta benden daha tecrubeli olan arkadaşlarda vardır. genel anlamda başlangıç motoru bunlar.
mesala zx 636 lar bir cbr 600 rr gibi tutulmuyor. ikinci el fiyatları 2005-2006 modellerde çok farklılık gösteriyor.
bu 600 rr ın daha iyi olduğunu gösterir mi?
bana göre zx 636 daha bir konforlu daha hızlı ve daha güçlü.
600 rr 2004 yılından beri aynı motoru kullanıyor. teknoloji koymadan satıyor.
ama honda fanatikleri hurrrrrrraaaa diye tercih ediyor.
ses egzoz una karşıyım. motorun sağlıklı çalışması bakımından tercih meselesi ama alt devirlerde güç azalması yaşanıyor sanırım.
Aldıracaksınız sonunda şu tricolor u![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ali-bir-motor-honda-cbr-250-rr-75768318/detay
İlandaki motoru sadece resimleri için linkini attım: Alt sakalı beyaz kaplamış müthiş durmuş...tricolor sahipleri bence böyle yapmalı![]()
tecrubeli olanda var olmayanda. hatta benden daha tecrubeli olan arkadaşlarda vardır. genel anlamda başlangıç motoru bunlar.
mesala zx 636 lar bir cbr 600 rr gibi tutulmuyor. ikinci el fiyatları 2005-2006 modellerde çok farklılık gösteriyor.
bu 600 rr ın daha iyi olduğunu gösterir mi?
bana göre zx 636 daha bir konforlu daha hızlı ve daha güçlü.
600 rr 2004 yılından beri aynı motoru kullanıyor. teknoloji koymadan satıyor.
ama honda fanatikleri hurrrrrrraaaa diye tercih ediyor.
ses egzoz una karşıyım. motorun sağlıklı çalışması bakımından tercih meselesi ama alt devirlerde güç azalması yaşanıyor sanırım.
2008 model ve üstü honda 1000 rr için söyledim. 2008 ve 2009 model 1000 rr hukuk mücadelem diye arattırırsan istediğin cevabı alırsın.konforlu derken
firenleme çok güvenli çünkü debriyaj sistemi arka tekerleğin savrulmasını engelliyor.
süspansiyon süper. herbir virajda süspansiyonun mükemmel çalıştığını hisseder, hızlanma ve yavaşlama anlarında kesinlikle sartııntı yapmıyor ve çok dengeli olduğu için kendinizi güvende hiisedersiniz.
süper sport bir motor olmasına rağmen uzun mesafeli kullanımlarda,sanki bir spor turink motormuş gibi rahat bir kullanım sunar. boy ve kilo da çok önemli.
Aldıracaksınız sonunda şu tricolor u![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ali-bir-motor-honda-cbr-250-rr-75768318/detay
İlandaki motoru sadece resimleri için linkini attım: Alt sakalı beyaz kaplamış müthiş durmuş...tricolor sahipleri bence böyle yapmalı![]()
fmf titanyum egzoz aldim motora tek silindir cross motorlari icin bildigim kadari ile uretim yapan bir firma arastirmama gorede bizim motora performans ve uyum olarak iyi olur diye dusundumki egzoz boru capida bizim motorun headers capi ile ayni genislikte yani uydurma gibi durmuyor takinca, yakinda resimlerini upload ederim sesini herkez cok begendi , performans olarak bir getirisi olmadi belki ust devirlerde cok az,egzozun vidyosunu ve resimlerini yarin eklerim, merak eden dusunen arkadaslarada yakinlarda iseler bulusup dinletirim dusunen var ise, motor sanirim 6 kilo hafifledi, saka degil orjinal egzozu cikarirken belimiz cikiyordu
,granajin resmini upload ettim inanmayan olur diye
buyrun
evet üst depoyuda hafif plastik aksamından boyamış bende beğenmedim o kısmı alt sakal güzel olmuş amaalt sakalı beyaza boyamak benm aklıma geldi ama nasıl durur acaba diye merak etmiştim vallahi süper olmuş tek kelime ile ama biraz abartılı olmuş gibi geldi bana sadece alt sakal boyanmış olsaydı bence daha güzle dururdu ama bu haliyle de güzel
Egzoz videosunu sabırsızlıkla bekliyorumBir de nereden ve ne kadara temin ettiniz? montajı siz mi yaptınız?
beyaz değilde carbon çok hoş duruyor bence:cat:Aldıracaksınız sonunda şu tricolor u![]()
orkosi
Herkese merhaba foruma yeni üye oldum.motor kullanmaya yeni başladım Honda cbr 250 lük almayı düşünüyorum birkaç gündür forumu takip de ediyorum.bana yeni başlayan birisi için avantaj ve dezavantajlarını soylermisiniz motoru her gün ise gidiş geliş için kullanacağım malum İstanbul trafiği berbat durumda bu arada sıfır almayı düşünüyorum kasıp yaptırmayı da düşünüyorum tanıdık bayi var ayrıca kask için shoei önerdi çok pahalı ama önce güvenlik diyorum yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaslar cevabınızı bekliyorum dün böyle mesaj atmıştım
Honda'nın yedek parçada bayiden bayiye fiyatlarının değişmesi diye birşey olamaz ki onların ortak kullandıkları bir sistem var ve fiyat sorarsanız sizden ilk önce istiycekleri şey motor numarası yada şase numarası olur.
Çünkü sisteme o numarayla ulaşabiliyorsun ve tüm parçalar her servis için aynıdır.O sizin dediğiniz Kıvrak motor üstüne ekleyip satıyorsa açın Honda'ya şikayet edin.