Musaıtse ortam vurdurmayı bıle bırıyle calıstırabılırsın.oda olmadı dolu bı aku ıle takvıye yap.20dk felan dolas motorla doldurur akunu.Merhaba arkadaşlar, bir konuda danışmak isterim (hiç bir fikrim yok çünkü), arkadaşımın motorun aküsü bitti. Benim motordan şarj edebilir miyiz, nasıl olur, neye dikkat etmek lazım, ayrıntıları yazarsanız sevinirim
Tskler sagolsercan kardeş valla imrenmedim desem yalan olur biz hafta sonu evden çıkamadık çok soğuktu hafta içide iş güç binemiyoruz motora
şu zincir temizleme spreyi nasıl bişeydir 5 dakika dayanmadı zincirin 3te1ine sıkabidim ancak
beninlemi temizlesem :silent:
Benim zincir cok kirliydi balaya sipreyi yarıda bitti. Söyle yaptım depodan yarım litre kadar benzin çektim küçükte bir boya fırçası ile guzelce yıkadım tertemiz oldu. Bundan sonra sprey felan kullanmam benzine devam)
bugun aldığım ilk benzimi(20tl) tam 106 km de bitirdim. paylaşmak istedim.
bugun aldığım ilk benzimi(20tl) tam 106 km de bitirdim. paylaşmak istedim.
Zincir için balata spreyi kesinlikle önerilmiyo
kullandığın benzin zincirindeki oringleri (plastik halkalar)bozar.bir daha yapma .mazot yada gazyağı kullan.onlar bozmaz.Walla ben geçerken servise zinciri temizlemek İcin sprey varmış dedim balata spreyi verdiler. Pek bişeye yaramadı ama benzin superdi)
Musaıtse ortam vurdurmayı bıle bırıyle calıstırabılırsın.oda olmadı dolu bı aku ıle takvıye yap.20dk felan dolas motorla doldurur akunu.
Takvıye kablosunu - ve + kutupları aynı takıyorsun o kdr baska bıseyı yok normal motorunu calıstır.ama en az 20dk dolas
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:15 ----------
Tskler sagol
Bız cıktık ama hala karlar vardı genede ıstanbulda persembeye kdr havalar ıyı gıdıcekmıs bakalım![]()
Evet aynen öyle. Hatta özellikle gaz yağı daha iyidir, mazot bazen zincirde kasılmaya neden olabiliyor. Ama gaz yağı bulamadığımızda mazotta olur.kullandığın benzin zincirindeki oringleri (plastik halkalar)bozar.bir daha yapma .mazot yada gazyağı kullan.onlar bozmaz.
s.a hayırlı gunler bı sorum olcakta.. cbr 250 r ıcın maxımum on ve arka lastık ölculerı nedır? yanı en kalın ne kadarlık lastık takabılırım? tesk ederım sımdıden