Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Face'de de kayıp gidiyor, benim bir çözümüm var haftalardır uğraştığım bir proje var, modül olarak bahsettiğim platformu aktif edebilirim.
Eğer ben üye olurum diyen varsa, Buradaki Email adresime;
, "*İsim" "*Soyisim", "*email", "telefon", "*Şehir - İlçe", "*Motosiklet Marka / Model" ( sadece Cbr250, Ninja 250, Hyosung 250, Cbr125), (*Profil için fotoğraf)
Bu bilgileri yazıp gönderebilirler. Site açılınca email adreslerine şifreleri otomatik olarak gidecek sonradan bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
Kalite ve amacına uygunluk bakımından Katılım kısıtlı ve sınırlı olacağından gerçek dışı, mükerrer ve ilgili motorları kullanmayanlar üye olamayacaklar.
Katılımlarınızı bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Ek olarak: Mümkünse Email içersine motorlarınızın 1 tane fotoğrafını da ekleyebilirsiniz, Video eklemek isteyenlerde varsa onlarıda link verebilir veya atach edebilirsiniz.
Sizden destek gelirse önümüzdeki hafta sonuna kadar sistemi aktif etmiş olurum.

gonderdım :)

2_358_275bf64b42228e5.jpg

cbr250i1.jpg

2_358_275bf64b42228e5.jpg

CBR250R7.jpg

cbr250rmodifiedthailand.jpg

2011-honda-cbr250r-babyblade-250cc-17.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-7.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-4.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-6.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-1.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-2.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-3.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-4.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-5.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-7.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-8.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-9.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-10.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-11.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-12.jpg

Honda-CBR-250R-Kittisak-Racing-13.jpg

Biraz şenlensin burası :)

O son resimdeki sarı cbr 250 nin lastikler ne öyle ya :) Kaçlık acaba.Jantı da değiştirmemişler gibi

Face'de de kayıp gidiyor, benim bir çözümüm var haftalardır uğraştığım bir proje var, modül olarak bahsettiğim platformu aktif edebilirim.
Eğer ben üye olurum diyen varsa, Buradaki Email adresime;
, "*İsim" "*Soyisim", "*email", "telefon", "*Şehir - İlçe", "*Motosiklet Marka / Model" ( sadece Cbr250, Ninja 250, Hyosung 250, Cbr125), (*Profil için fotoğraf)
Bu bilgileri yazıp gönderebilirler. Site açılınca email adreslerine şifreleri otomatik olarak gidecek sonradan bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
Kalite ve amacına uygunluk bakımından Katılım kısıtlı ve sınırlı olacağından gerçek dışı, mükerrer ve ilgili motorları kullanmayanlar üye olamayacaklar.
Katılımlarınızı bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Ek olarak: Mümkünse Email içersine motorlarınızın 1 tane fotoğrafını da ekleyebilirsiniz, Video eklemek isteyenlerde varsa onlarıda link verebilir veya atach edebilirsiniz.
Sizden destek gelirse önümüzdeki hafta sonuna kadar sistemi aktif etmiş olurum.

Bende gönderdim..

Arkadaşlar meraba,bu gün bende bir cbr250r sahibi oldum.Ancak motorum önümüzdeki hafta burada.şimdiden herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.Ben Adanadayım.beklerim.

hayırlı olsun :)

*

bu arada ben de 3gundur bınemıyorum. cumartesıye kadar yagıslı havalar :(

sarıda gidon damperi bile var hasta oldum ya süper yapmışlar ağzına kadar dolu motor

Yeni başlayan yağmurdan korkun o çok sakat oluyoda asfalt temizlendikte sonra çok fazla korkulcak bişey yok.Tabi takip mesafenizi 2 kat arttırın frenleri daha az kullanın motor freni iyidir :)
İstanbul'da baya yağmaya başladı akşam bi arkadaşın yanına gittim geldim sağanakta güzel tutuyo lastikler bide arkadaşın cbf150'sine bindim Duro lastikleri var çok atıyo ya arka hep bi gezme modunda :) Bizim fabrika lastikler gene iyimiş :)

cekemoyde asfalt çok kötü oluyor yağmur yağınca. yürürken bile kayıyorum ben. cekmekoyde oturan diğer arkadaşların gözlemi ne acaba?

sarıda gidon damperi bile var hasta oldum ya süper yapmışlar ağzına kadar dolu motor

aslında gidon amortisörü gerçekten gerekebiliyor bazen. özellikle hızlı giderken bir tümsek yada çukurdan geçtiğimizde baya kafa sallıyor bizim 125 ler. tabi bu cbr ın kötü olduğu anlamında anlaşılmasın ss motosikletlerin geometrisinden kaynaklı birşey genelde racing kasalarda çok olur bu olay. arka yukarı ön aşağı oldukça gidon amortisörüne daha çok ihtiyaç duyulur. benim mondi ile istersen 120 ile gir çukura belki ön takım dağılır ama yinede kafa sallamaz :D

benim gt250 varkene 2 kere yoldaki beyaz yatay izlerden tank tokatladıda büyük terlet döktüm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar