Çok güzel olur bence, bende bizim zippos'da vardı 3 parça karbon onları aldım. Haftasonu onlarıda montajlayabiliriz :cat:
Karbon gercekten cok sik oluyo abi.Hele motorlariniz siyah cok daha yakisir.Ama egzosun arkasina kadar uzatmak lazim yoksa zamanla kabariyo hava alip.
Karbon gercekten cok sik oluyo abi.Hele motorlariniz siyah cok daha yakisir.Ama egzosun arkasina kadar uzatmak lazim yoksa zamanla kabariyo hava alip.
Ekrem alışverişi ne zaman yapalım![]()
arkadaslar nihayet motoruma kavuştum, evin önünde yatıyor su anda. bunda kırmızı anahtar mıdır nedir ondan yok mu acaba? bana sadece iki anahtar ve kullanma kılavuzu verdiler.
Sen ne zaman istersen abiPazartesi okullar başlıyo,bu hafta istersen getirebilirim.B ehliyetini yeni aldım biraz acemiyim ama şöyle zor olmayan yerlere gelip getirebilirim abi
![]()
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Kırmızı anahtar yok bunlarda, verilenler tamamdır.
Sorun değil dostum, bende gelebilirim. Haftasonu falan halledelim.
Aslında iki kişi yapmak daha iyi olur. Ben Ümraniye'deyim. Sen karşı taraftasın sanırım.
Aslında iki kişi yapmak daha iyi olur. Ben Ümraniye'deyim. Sen karşı taraftasın sanırım.
:mrgreen:
can montajda bende bulunmak isterim eğer pazargünü yapacaksan bende gelmek istiyorum hem tanışmış oluruz olurmu reis
:mrgreen:
can montajda bende bulunmak isterim eğer pazargünü yapacaksan bende gelmek istiyorum hem tanışmış oluruz olurmu reis
Arkadaslar ayıp olmazsa bende burnumu sokabilirmiyim ? hafta sonu hava güzel olursa gündüzden bende uğraya bilirim.
Can hayırlı olsun, arkadaş ne kar kıyametmiş, motor yatıyor iş yerinin kapalı otoparkında, kar dursada artık binsem.
Arkadaşlar yoldaki tuz motoru mahfediyor, kar yağısı dursa bile tuzlar yoldan kalkana kadar motora binmeyin bence.
Ben şu yağ contasısını taktırtıp motoru yıkattığım günden beri binmiyorum motora. Hatta 5-6 gündür motoru hiç görmedim bile
Yarın gidip bir bakayım ne durumda alet. Bu arada Can sana bir soru, sanırım benzinim bitti, IKEA'ya en yakın benzin istasyonu nerede biliyormusun ?
(Işık yanıp sönmeye başladıktan sonra 55-60km yol yaptım, ya bitti yada bitti bitecek)
Can abi,özelden numaramı yolluyorum.İstediğin zaman arayabilirsin mesaj atabilirsin.Ne zaman istersen hallederiz o işi
Karbon kaplama olayı göründüğü kadar basit değil ben bir kaç metre karbonu harcadım öğrenene kadar tek kişi uygulamak çok zor yanınızda en az bir kişi daha olmalı en öneml nokta ise karbon fiberin kalitesi ve el becerisi özellikle ısıtıcı şart ve yapacağınız zeminin temiz olması bu da benim karbon uygulamam yan hava kanallarına ve egzost muhafazasına yaklaşık 2 ay oldu hiçbir sıkıntı yok yağmur çamur demeden kullanıyorum tavsiye ederim![]()