Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugün bir yakıt testi daha yaptım 3.62lt / 100km. Rodaj bitince 3.3lt'lere kadar iner diye tahmin ediyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buna arka ve yan çanta takılıyromu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neden dalga geçim tam bir sport makina değil gayet touring oturuşu var bindim denedim bir kawasaki gibi değil ve yurt dışında insanlar üçlü çanta seti kullanıyorlar acaba türkiyedede kiti varmı diyorum neden dalga olsunki

neden dalga geçim tam bir sport makina değil gayet touring oturuşu var bindim denedim bir kawasaki gibi değil ve yurt dışında insanlar üçlü çanta seti kullanıyorlar acaba türkiyedede kiti varmı diyorum neden dalga olsunki
elbette takılır gezi bölümünde motokurt'un resimleri var oradan bakabilirsiniz gayette güzel olmuş

zaten çanta takılmiyan motor yok yani
çanta zorunlu bu tür motorlarda taşıyacak en ufak şey bile sorun oluyor

selam dostlar, ikinci el cbr250r arıyorum. ama sahibinden.com da değil. oraya satmak isteyemeyenler ilan veriyor sanırım..
herkese iyi seneler...

krd

plaka hariç db motor 8800 fiyat verdi..
anes motor plaka hariç 9250 diyor..

db motor iyidir gectigimiz agustosta bana 1 haftada motorumu teslim ettiler (tum honda bayileri icinde de en iyi fiyati verdiler) calisanlarida cok kibar ilgi ve alakali insanlar.

db motor iyidir gectigimiz agustosta bana 1 haftada motorumu teslim ettiler (tum honda bayileri icinde de en iyi fiyati verdiler) calisanlarida cok kibar ilgi ve alakali insanlar.
başkan bizim burdaki honda bana 190 liraya satılan agv kaskı 250 honda montu 250 lira 10 taksit yaptılar ben agvnin fiyatını bilmiyordum ve motor da hiç indirim bile yapmadılar bakıyorum siteden millete indirim üstüne indirim

Arkadaşlaslar ben gidip yerinde gördüm benim CBR250R a oldu almanızı tavsiye ederim

Erkan bende bundan almayı istiyorum. Zippo's ta alacakmış :)
Bununla motorun neresinden kaldırıyorsun acaba? Maşadan mı?
Yoksa arka takozdaki kalın civatadan mı?
Motor sağlam duruyor mu diye de sorayım bari :mrgreen:

---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:55 ----------

Bugün bir yakıt testi daha yaptım 3.62lt / 100km. Rodaj bitince 3.3lt'lere kadar iner diye tahmin ediyorum.

Hemen hemen aynı değerleri bende elde ettim. Şuan 1650 km'de. Sanırım en son 3.5 lt'ydi.
Böyle bir motor için süper rakamlar, "ohh suyundan da koy" tadında :cat:

Kalın civatalardan askıya alıyorsunuz sehpaya alırken iki kisi olması lazım tek basınıza bu ısı yapamazsınız. Ayarlı kısımla civarları deniliyorsunuz biraz dikkat etmeniz gerekiyor. Ben sehpaya kaldırdım zinciri temizledim ve yağlar iken 1. Vites de bı çalıştırdım düşme gibi veya. Dengesizlik olmadı.

Erkan bende bundan almayı istiyorum. Zippo's ta alacakmış :)
Bununla motorun neresinden kaldırıyorsun acaba? Maşadan mı?
Yoksa arka takozdaki kalın civatadan mı?
Motor sağlam duruyor mu diye de sorayım bari :mrgreen:

---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:55 ----------

Hemen hemen aynı değerleri bende elde ettim. Şuan 1650 km'de. Sanırım en son 3.5 lt'ydi.
Böyle bir motor için süper rakamlar, "ohh suyundan da koy" tadında :cat:

Ben bu arka sehpa icin ilandaki numarayi aradim.kapida odemeli ve get ilanindan alirsam komisyon aliyolar 10 lira paran bosa gider dedi.Hesap numarasini verdi gonder yollarim dedi.Bu kisiden alisveris yapan var mi

Bu sehpa işi canımı sıktı, tek başıma kaldıramadıktan sonra pek bir anlamı kalmıyor gibi.
Her zincir temizliğinde eşimden yardım almam gerekecek. Tek başıma yapaydım iyiydi.

Zippo's bende almayı düşünüyorum aynı üründen.
Aslında fırsat olsada yerinde gidip görebilsek. Sen alırsan haber verirmisin?

Bu sehpa işi canımı sıktı, tek başıma kaldıramadıktan sonra pek bir anlamı kalmıyor gibi.
Her zincir temizliğinde eşimden yardım almam gerekecek. Tek başıma yapaydım iyiydi.

Zippo's bende almayı düşünüyorum aynı üründen.
Aslında fırsat olsada yerinde gidip görebilsek. Sen alırsan haber verirmisin?

Ben alıcamda güvenemedim pek.Havale ile yolla parayı dedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar