elbette takılır gezi bölümünde motokurt'un resimleri var oradan bakabilirsiniz gayette güzel olmuşneden dalga geçim tam bir sport makina değil gayet touring oturuşu var bindim denedim bir kawasaki gibi değil ve yurt dışında insanlar üçlü çanta seti kullanıyorlar acaba türkiyedede kiti varmı diyorum neden dalga olsunki
Fiyatı uygun bir arka sehpa;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iklet-kawasaki-z750-arka-sehba-69431925/detay
neden dalga geçim tam bir sport makina değil gayet touring oturuşu var bindim denedim bir kawasaki gibi değil ve yurt dışında insanlar üçlü çanta seti kullanıyorlar acaba türkiyedede kiti varmı diyorum neden dalga olsunki
Arkadaşlaslar ben gidip yerinde gördüm benim CBR250R a oldu almanızı tavsiye ederim
plaka hariç db motor 8800 fiyat verdi..
anes motor plaka hariç 9250 diyor..
CBR 125e de olur mu acaba çok merak ediyorum.
başkan bizim burdaki honda bana 190 liraya satılan agv kaskı 250 honda montu 250 lira 10 taksit yaptılar ben agvnin fiyatını bilmiyordum ve motor da hiç indirim bile yapmadılar bakıyorum siteden millete indirim üstüne indirimdb motor iyidir gectigimiz agustosta bana 1 haftada motorumu teslim ettiler (tum honda bayileri icinde de en iyi fiyati verdiler) calisanlarida cok kibar ilgi ve alakali insanlar.
Arkadaşlaslar ben gidip yerinde gördüm benim CBR250R a oldu almanızı tavsiye ederim
Bugün bir yakıt testi daha yaptım 3.62lt / 100km. Rodaj bitince 3.3lt'lere kadar iner diye tahmin ediyorum.
bizim ninca 250 lerle aynı yakıyomuş yaa bazı arkadaşlar yakıtı ninjadan az diyolardı anlamadım ?
160'lık fotoğraflar gelene kadar ben size benim daha 390km deki Siyah CBR'ın fotoğraflarını göndereyim burası biraz şenlensin
http://www.motojektif.com/upload/cbr250/2.jpg
Erkan bende bundan almayı istiyorum. Zippo's ta alacakmış
Bununla motorun neresinden kaldırıyorsun acaba? Maşadan mı?
Yoksa arka takozdaki kalın civatadan mı?
Motor sağlam duruyor mu diye de sorayım bari :mrgreen:
---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:55 ----------
Hemen hemen aynı değerleri bende elde ettim. Şuan 1650 km'de. Sanırım en son 3.5 lt'ydi.
Böyle bir motor için süper rakamlar, "ohh suyundan da koy" tadında :cat:
Bu sehpa işi canımı sıktı, tek başıma kaldıramadıktan sonra pek bir anlamı kalmıyor gibi.
Her zincir temizliğinde eşimden yardım almam gerekecek. Tek başıma yapaydım iyiydi.
Zippo's bende almayı düşünüyorum aynı üründen.
Aslında fırsat olsada yerinde gidip görebilsek. Sen alırsan haber verirmisin?