Kapalı garajı,bırakacak yeri olmayan arkadaşlar çok dikkatli olmalı bence.Bende site içinde oturuyorum fakat otoparkta yok kapalı alanda.Şansıma senelerdir yanımızda bir halısaha var sahibide motorcu bi abimiz onun motorunun yanına bırakıyorum.Yanları açık ama üstü kapalı bir alan,kapalı garaj tarzı bir depo da var fakat uğraşmak istemediğim için direk sahibinin kendi motorunun yanına bırakıyorum.Benimde ilk zamanlar hep içim gidiyodu aklım kalıyodu.Çevremizde ruh hali,kişiliği bozuk bir çok insan olduğundan çalınmasa bile ufak çaplı şeyler olabiliyo.Ben 1 haftadır kullanmıyodum motorumu,yanına gittiğinde bir baktım plaka bilinçli bir şekilde bükülmüş,aynalarla oynanmış.Ki motor brandalı ve kilitli.Çok sinirlendim haliyle.Ne kadar önlem alınırsa alınsın insanların çok olduğu yerlerde bırakmak tehlikeli.Bırakacak bir yer yoksa durum cidden kötü,motoru aldıktan sonra bi ton stres.Ben yarın 2-3 km uzaklıktaki babamın arkadaşının kapalı dükkanına koyucam motoru.Boş bir ofis ve çok güvenli.İstediğim zaman çıkaramam o ayrı.Ama zaten kış geldi,artık motoru yatırmak en iyisi.Motorum dibimde olup sinir stres olacağıma biraz uzakta olsun güvende olsun.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.