Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben 1570 km`deki motorumu 7.900`den sattim.Gayet uygun fiyata verdigimi dusunuyorum.Sahibinden.com`daki ilanlar motorun gercek degerini yansitmiyor.

Merhabalar, motoru aldıktan sonra nasıl güvende tutacağımı bilmiyorum çünkü oturduğum apartmanın bir otoparkı veya garajı bulunmuyor. Sizler nasıl koruyorsunuz?

Merhabalar, motoru aldıktan sonra nasıl güvende tutacağımı bilmiyorum çünkü oturduğum apartmanın bir otoparkı veya garajı bulunmuyor. Sizler nasıl koruyorsunuz?
hocam bir otopark ile anlaş bence istanbulda ne önlemi alırsan al sokakta bırakırsan motoru Allah korusun götürürler.Otopark bulamazsanda disk kilidi normal kilit alarm taktır kesin birde branda ile üstünü kapat derim.

Bu durum nickName'ine mi yansıdı ?

Bu rumuzu 2005'ten beri kullanıyorum, yeni değil :) Ayrıca motoru henüz almadım, alacağım.

hocam bir otopark ile anlaş bence istanbulda ne önlemi alırsan al sokakta bırakırsan motoru Allah korusun götürürler.Otopark bulamazsanda disk kilidi normal kilit alarm taktır kesin birde branda ile üstünü kapat derim.

Çevremde otopark yok maalesef. Bu kilitleri nereden ediniyoruz?

yukarda anes motorun reklamları var hocam tıkla sitesinde bulabilirsin hertürlü kilit var:cat:

bende motoru almama 1 hafta kaladan beri aynı düşünceleri paylaşıyorum.
Her ne kadar site içersinde otursamda kapalı bir alan yok, Ayrıca rüzgardan falan düşmemesi için neler yapabilirim diye gözüme uyku girmiyordu.
Sonunda Sitede üzeri kapalı ama yaları açık bir yer buldum, Çok sağlam bir kilit ilede ayrıca bağladım. Biraz düşünüp gözlem yaparsan bir çözüm bulacağına eminim.

Kapalı garajı,bırakacak yeri olmayan arkadaşlar çok dikkatli olmalı bence.Bende site içinde oturuyorum fakat otoparkta yok kapalı alanda.Şansıma senelerdir yanımızda bir halısaha var sahibide motorcu bi abimiz onun motorunun yanına bırakıyorum.Yanları açık ama üstü kapalı bir alan,kapalı garaj tarzı bir depo da var fakat uğraşmak istemediğim için direk sahibinin kendi motorunun yanına bırakıyorum.Benimde ilk zamanlar hep içim gidiyodu aklım kalıyodu.Çevremizde ruh hali,kişiliği bozuk bir çok insan olduğundan çalınmasa bile ufak çaplı şeyler olabiliyo.Ben 1 haftadır kullanmıyodum motorumu,yanına gittiğinde bir baktım plaka bilinçli bir şekilde bükülmüş,aynalarla oynanmış.Ki motor brandalı ve kilitli.Çok sinirlendim haliyle.Ne kadar önlem alınırsa alınsın insanların çok olduğu yerlerde bırakmak tehlikeli.Bırakacak bir yer yoksa durum cidden kötü,motoru aldıktan sonra bi ton stres.Ben yarın 2-3 km uzaklıktaki babamın arkadaşının kapalı dükkanına koyucam motoru.Boş bir ofis ve çok güvenli.İstediğim zaman çıkaramam o ayrı.Ama zaten kış geldi,artık motoru yatırmak en iyisi.Motorum dibimde olup sinir stres olacağıma biraz uzakta olsun güvende olsun.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Son düzenleme:
İkinci el fiyatları inanılmaz uçuk. İkinci el fiyatı belirlerken neyi baz alıyorlar bilmiyorum ama fiyatı okadar iyi hesaplanip yazılması gerekiyor ki alacak kisiyi sıfır motosikletten uzak tutması gerekiyor. Hayatında ikinci el bisey satmamış. Pazarda sıcak satışa tanık olmamış kisiler var fiyatı sıfır motosikletten daha fazla bile bile fiyat belirliyorlar. Arkadaslar otomobil fiyatlarına bakın telefon fiyatlarına bakın ne kadar fiyat farkı var görün sonra fiyat belirleyin. Tabii istisnalar hariç. Sen motoru bayii fen çıkarttığın anda faturası kesildiği taktirden istersen hiç binme o araç İKİNCİ EL olarak kabul edilir. Biraz gerçekçi olalım. Satacağınız olan motosikletlere SATMAK İÇİN FİYAT BELİRLEMEK LAZIM yoksa alıcı olan arkadaslar ilana bakar bakar dururlar favorilerine eklerler fiyat düşmenizi beklerler sizde aaa ne kadar çok favorilerine ekleyen var diye havaya girersiniz. ;) HADİ BAKALIM HAYIRLI SATIŞLAR OLSUN İYİ SENELER KAZASİZ BELASİZ SAĞLIKLI YILLAR OLMASI DİLGİ İLİ

O ilanını gördüğün kişiler satma niyetinde değil. Gerçekten otomobil almak niyetindeysen veya nakit lazımsa 200-300 e bakmassın.

Gidip sıfır motor alanlar en doğrusunu yapıyor:cat:

Ben 1570 km`deki motorumu 7.900`den sattim.Gayet uygun fiyata verdigimi dusunuyorum.Sahibinden.com`daki ilanlar motorun gercek degerini yansitmiyor.

Hayırlı olsun:cat:

Demekki 5000 km dekinin değeri için 7500-7700 normalmış:) oda motor tutulduğu için yoksa kışın o fiyatlara motor almak yine ne kadar mantıklı tartışılır

Motorunu 8000'e satmak isteyenler yazın o fiyata gidicek zaten kışın ilana verip o fiyatta diretmek tam angarya işler:farao:

Motosikleti
Honda Crf250L
bu aralar cbr250 arıyorum alacağım..8 bin tl den aşağı siyah cbr250 bulursam satıcıyla irtibata geçiyorum...onun dışındakilere sadece bakıp geçiyorum:)

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım.
Yeni motor alan arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah.

Sizlere danışmak istediğim bir konu var, bizim motor için arka sehpa almak istiyorum.
Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı? Feyizoğlunda var bir tane ama bizim motora oluyor mu bilmiyorum?
Arka spool'lardan kaldırma oluyormuş, bizim motorlara spool'u nereye takacağız bilen var mı acep?
Sahibinden'de var bir kaç tane ama tam emin olamadım..

Evet bunun fiyatı çok iyiymiş gerçekten.
Bunun için kaldırma topuzuda almak lazım değil mi?
Bu topuzu nereye takacağız onu anlamadım..
Şaseden kaldırma olsa daha iyi olur gibi sanki.

160'lık fotoğraflar gelene kadar ben size benim daha 390km deki Siyah CBR'ın fotoğraflarını göndereyim burası biraz şenlensin :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar