Hayirli olsun.Keske video cekseydiniz de duyabilseydikEn kisa surede video isteriz
Gule gule kullanin.
Egzostu kaça nerden temin ettiniz ? Keşke yoshimura'nın cbr 250 için ürettiği egzostu alsaydınız almışken.Fiyatı pahalı ama daha kaliteli ve uyumludur motora
Benzin tüketim değerinde bir yanlışlık olmasın, veyahut ben mi yanlış anladım acaba:silent: Sanırım kilometre başına 15.6 kuruş olacaktı ? Eğer böyleyse ortaya 100 km'de ~3.7 litre gibi bir değer çıkıyor ki gayet iyi.
Abi ben Denizli'deyim ama buluşmalar uygun bir zamana denk düşerse en azından havalar ısındığında Denizli'den çıkıp gelebilirim![]()
abi okuma fırsatım yeni oldu, müthiş yol yapmışsın emeğine sağlık, darısı benim başıma inşallah.
havalar güzel olduğu sürece muğla fethiyeden turlarınıza eşlik etmek isterim.:cat:Bu sitede bu işi olgunlaştıralım en az beş altı kişi olalım sonra burda anlaşarak havalar ısındığı zaman bir yerde buluşuruz.
---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
İnşallah şöyle üç,beş CBR 250 R birleşip ilk önce marmaris bodrum gibi veya ona benzer yakın mesafe bir tur atar daha sonraki zamanlardada uzun bir tur düzenleriz burda tanışıp bir gurup oluşturabilirsek çok iy olur . :cat:
---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:20 ----------
Sevgili arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar Nick lerinin altına bulundukları şehirleri yazmamış , Nick lerinin altına bulundukları şehirleride ilave ederlerse çok daha iyi olur diye düşünüyorum izmirdeki arkadaşlarla tanışmak üzere telefon numaramı veriyorum. ararsalar tanışmaya, ilerde tur düzenlemeye izmirden başlamış oluruz Erhan YILDIRIM 0555 669 04 04 görüşmek üzere hoşçakalın:cat:
çok güzel olmuş üretip piyasaya sunacakmısın ?
Bugun Istoc Anes Motor`da 1000 km bakimini gerceklestirdim arkadaslar.45 TL odedim.
Gitmeden once Esengul Honda`yi aradim 80 TL fiyat verdi.
Otosever 75 TL fiyat verdi.
Bakim yaptiracak arkadaslarin isine yarayabilir diye yazayim dedim.Keyifli forumlar.
Tecrübeli motor kullanıcısı arkadaşlar motor kullanırken kask dışında gözlere ne gibi önlem almalı. Benim sağ 2- Kask kullanırken vizörü açıyorsan ,kesinlikle içinde gözlük kullanmalısınözüm tozdan galiba mikrop kaptı. Arasıra vizörü veya açılır çeneyi sıcak olunca açıyorum ister istemez toz giriyor kaskın içine. Antibiyotikli krem aldım eczaneden sürüp duruyorum...
motorunuzda sevmediğiniz yönler varmı varsa neler ben mesela sıralıyayım
1. aynalar (geyik boynuzu gibi demişti bi abim)
2. rahatsız edici olmasada titreşim
3. lastikler berbat
4. depo kapağı benzinlikte elimde kalıyo
aklıma gelirse daha yazarım
Acaba istanbul için fiyat fark edermi kasko polıcesınden calınmaya karsı kapalı garaj vs ıstenıyormu calındıgında motor bedelının yuzde kacını oduyorkaskonuzu yaptırmak ıcın bosuna yuzlerce lıra fazla para vermeyın.
yapı kredi ve ısık sigorta ali erbaş 0533 423 89 00
furkan karataş ın motorunun aynısı dersenız 880 tl gibi bir fiyat cıkartıyor full kasko ıcın.
forumdan okuyup abartmayın.eksiği yok motorun.adam 3000 km yol yaptı.sorun söylesin.sanki babalarınız jawa kullanmıyordu.:cherry: