üstat , açıkcası bir defa almak ve olabilecek en optimum ve iyi ürünleri almaktan yanayım... 2.500 -3.000 tl ayırdım..mont bu olacak büyük ihtimal ... pant ve Bot da büyük olasılıkla belli.. tech 90 ve tcx ss performance...
en cok kask da kararsız kaldım... shoei bu fiyat farkına deger mı... shark da iyi ve yeterli bir kask mıdır?
sevgiler...
Tolga Bey selamlar;
Nacizane birkac oneride bulunacagim.Sectiginiz montu ben de denemistim malzeme secimi yaparken.Size tavsiyem biraz daha kalin deri bakmaniz.Mont hem vucuda strec gibi oturuyor.Hem de hatirladigim kadariyla daha pistvari bi monttu.Diger deri modellere gore sanki daha inceydi soguk havalarda sizi mahveder.Acikcasi benim hosuma gitmemisti.Bering markasinin bir modeli vardi internet uzerinden bulmustum.Linki bulabilirsem size kopyalayacagim.Kask konusundada Shoei`ye girecekseniz 1.400 lu rakamlar vermeyin bence.Raid serisine yonelin.Eger hosunuza gitmezse modeller;Nitro Aikido tavsiye ederim.Gayet kaliteli bir model hem de fiyati gayet makul.Pantolon ve bot konusunda bir yorum yapamayacagim,cunku kullanmiyorum.Eldiven tercihinizi belirtmemissiniz.Onu da yazarsaniz memnun oluruz