@tolga bey kask ıcın bır guvenlık sıtesı var sharp helmets googlelayın bulursunuz ordan alıcagınız urunun guvenlık sonucuna bakabılırsınız.guvenlık acısından zaten soylemıs oldugunuz kasklar ıyı fakat konfor farkı olabılır.Mesela benım ılk kaskım ls2 celtıc 5 yıldız uzerınden 4 yıldız almıs kask nolana baktıgımdada oda 4 yıldız alan modellerı var oncelıkle bu test sonuclarına bır bakın.Daha sonra ıse kaskı ınternet uzerınden almayın kesınlıkle deneyın kafanıza hangısı tam oturuyorsa onu alın.mesela nolanda m beden aldım tam oldu ls2 aldıgımda celtic modelinde hava pedlerı oldugundan L beden aldım o yuzden testlerden sonra kesınlıkle deneyıp alın. ılk kaskınız olucaksa orta bır kask alın bence yanı cunku duseceksınız cızeceksınız tabıkı demıyorum dandık kask alın yanı nolan n62 mesela kalıtelı uygun f/p urunu alın daha sonra 1000tl+ urunlerı alırsınız o kaskınızda artcı ıcın kalır ıkı kask ıyıdır.
Ben bi kere düşersem motor hayatım bitecekmiş gibi düşünüyorum. Öyle bir yazmışsınız ki bu işin doğasında 50 kere düşmek var ve korumalar iyi olduktan sonra düşen kalkıp hiçbir şey olmamış gibi yürüyor tarzında... Düşmek normal mi öğrenirken ? Korumalar olduktan sonra gerçekten hiçbirşey olmuyor mu arkadaşlar?