sevgili arkadaşlar, forumu uzun zamandır okumaktayım, paylaşımlarınız ve bilgilendirmeleriniz için her birinize teşekkür ederim. Ben gönlünde motor sevdası olan ancak buna yeni yeni imkan ve vakit bulmuş bir arkadaşınızım. A2 ehliyeti için bir kursa devam etmekteyim. Benim gönlümdeki motor cbr 250 fakat biliyorum ki bu motora gelmeden önce katetmem gereken bir tecrübe yolu var. Ehliyeti alacağım dönemlerde 125 veya 150 cc bir motor alıp boş yollarda alıştırmalara başlamak istiyorum. Bunun için ilk düşündüğüm motor cbf 150 ydi ancak bir acemi olarak böyle güzel bir motora kıymak içimden gelmedi. Bu nedenle mondialin ucuz modellerinden alıp içimde düşme kalkma korkusu olmadan alıştırmalar yapmak istiyorum ve tabi ki kendimi hazır hissettiğim gün cbr 250 ye geçmek istiyorum. Yine de bu motoru almadan önce diğerlerini incelemek isterim. Örneğin hyosung gtr250 resimlerinden gördüğüm kadarıyla kalıplı bir motorsiklet ancak honda kalitesine sahip olmadığını düşünüyorum, sizler ne düşünüyorsunuz, hyosung u tavsiye eder misizin,yoksa yanına bile yaklaşma mı dersiniz? Ayrıca boş günlerimde motorsiklet bayilerini gezmek ve fikir edinmek istiyorum, tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? bu acemi arkadaşınızın henüz ilk soruları bunlar , umarım ilerleyen zamanlarda da bana sabırla cevaplar verirsiniz, bu yazıma cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.