Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim kendi görüşüm siyahın ayrı bi asaleti var orası kesin ama siyah rengin motoru göstermediğini düşnüyorum ufak tefek değişklik yaparsan o ayrı fark edilir jantları boyayıp bi kaç sticker felan güzel olur motor ama ben beyazın hastasıyım beyaz rengin daha fark edilir oldugunu düşünüyorum

evet hiç dikkatli bakmadınızmı

Vallahi hiç dikkatli bakmamışım. Sedefli siyah süpermiş gerçekten.
Ama yashukawa arkadaşın dediği gibi beyaz renk trafikte daha çok farkedilir.
Ama siyaha sizin daha önce attığınız linkteki modifiyeleri yaparsak bambaşka olur.
Hatta siyah renk alıp o kısımları folyo kaplama bile yapılabilir. Hem daha ucuza mal olur.

Mesela şunun gibi..

cbr250r.jpg

---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

Amma ama dedim hee :p

zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki
ben alırken siyah beya yan yana görmedim çunku yoktu motorlr
ama servise gittiğimde yan yana inceleme fırsatı buldum siyah daha güzel duruyor bence tabi zevk meselesi beyazıda güzel ama siyahın asaleti
birde şeker kırmızısı yapmayı düşünüyorum ben jantları:cherry:
yada siyah jant ve üstteki resimdeki turuncu renkteki yerleride şekerkırmızısı düşündüm ama param tükendi :cherry:

O turuncu yerleri sökmek zor mu?

Yağ için daha bilgili arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.

Selam arkadaşlar
su geçirmez branda tavsiyeleriniz var mı ? malum yağmurlar başladı motoru koyacak kapalı yerim yok
aldığım brandayı su geçirmez diye aldım ama bırak yağmuru sabah yağan çiği bile geçiriyor.
Tavsiyeleriniz ?

Selam arkadaşlar
su geçirmez branda tavsiyeleriniz var mı ? malum yağmurlar başladı motoru koyacak kapalı yerim yok
aldığım brandayı su geçirmez diye aldım ama bırak yağmuru sabah yağan çiği bile geçiriyor.
Tavsiyeleriniz ?

önerim çok gösterişli birşey almayın çunku motor daha fazla göz önünde oluyor
dandik bişey alınki hırsızla yeltenmesin

su an var zaten bir tane
fakat yagmur suyunu oldugu gıbı ıcıne alıyor o bakımdan su gecırmez bırsey ıstıyorum
bu arada yagmurdan dolayı motorda paslanma gıbı bır problem olur mu ?

Arkadaşlar bugun ilk defa zincirleri sprey ile temizleyip ardından diger sprey ile yagladım..Ancak yaglarken altta bişey dikkatimi çekti..resmini eklemeye çalişcam..bu normal mi alttan böle plastik bi boru gibi bişi var aşagi dogru ?

normal tahliye borusu benimkindede var rahat ol.

su an var zaten bir tane
fakat yagmur suyunu oldugu gıbı ıcıne alıyor o bakımdan su gecırmez bırsey ıstıyorum
bu arada yagmurdan dolayı motorda paslanma gıbı bır problem olur mu ?

Benim motor da birkaç gündür dışarıda yağmur altında kaldı. Ben de birşey olur mu diye merak ediyorum. Önceki Yamaha motorumun eksozu paslanmıştı biraz. Bir yandan motor yağmur altında kullanılmak üzere de tasarlandığından birşey olmaz diye düşünüyorum. Diğer yandan sahibinden.com gibi sitelerdeki ilanlarda yağmur altında kalmadı kapalı garaj motoru gibi yazıları görüp endişe ediyorum. Bu işin tam doğrusunu bilen bi babayiğit var mı?

Yıllardır honda bali scooter kullanıyorum honda cbr 250 uzun zamandır forumda takıp ediyorum.Durumu toparlarsak alacam ama bakalım.yashukawa nickli üyenin Manetlerde
o rakamlı küçük kol ne işe yarıyor bilmiyorum.Cahilliğimi mazur görün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar