Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benden 50 TL aldilar yag filitre degisimi genel kontrol zincir yagi vs

teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------

Slm arkadaşlar. Korumalı mont almak istiyorum. Hangi markayı tavsiye ediyorsunuz?

kadıköyde motomax da nitronun montları var..hem fiyatı uygun hem güzel korumalı montlar..ingiliz malıymış ben kullanıyorum memnunum..

2.bakım nezaman arkadaşlar servise soruyorum birisi 4000 diğeri 6000 diyor siz kaç binde götürdünüz motorunuzu?

Slm ben iki yıldır Revit ride mont kullanıyorum çok memnunum,tavsiye ederim.slmlr
Ben de 1 aydır revit ignition kullanıyorum çok memnunum. Tek sorun fiyatı oldu. Bu montun sırt koruması yeterli değil bu yüzden motomax'tan bir adet knox koruma alıp sırt korumasını sonradan değiştirdim. Anes'te bir tane 48 beden var. Son kalmış yarı fiyatına bırakıyorlar. Benim bedenim uymadığı için alamadım. Bunun yanısıra daniese iyi mont. gittigidiyorda piyasadakinden daha uygun fiyatlı satılıyor. Görünümü de revit'ten daha güzel. Ben komple deri almadım yazın da giyebileyim diye. Komple deri alsaydım hem 780TL civarında bir mont hem de ilave bir yazlık mont alabiliyordum oysa. Acemiliğime geldi.

Bizim motorda manyetik depo üstü çanta kullanan arkadaşlara soruyorum. Ölçüleri bizim depo üstüne en uygun çantalar hangileri? Ebatları ne?

bugün servise taktırdığım xenonun düzgün yanmadığını farkettim arada sürekli olarak kesintiler oluyor ben vibrasyondandır diye önem vermedim ama motoru stop ettikten sonra xenonu anahtar deliğini bulmak için yaktım ne görim sinrim bozuldu gece gece

yarın arıyacağım şu gün gel diyecekler mecburen yalana baş vuracağım aralıklarla tamamen sönüyor ceza yedim diyeceğim k.bakmasınlar...başka boş gün bulamam..

evet beyler anes ve otosevere gitmeyin,anes tamamen yolmanın peşinde ve ilgi alaka servis kısmında tamamen sıfır fakat fiyatları yüksek olsa da mağazalarındaki personel kalifiye ve ilgili ama servis olarak kesinlikle tercih etmeyeceğim biryer... otosever de yoğunluktan ve civardaki tek servis oluşundan egosu yüksek bir yer... pazarbaşı honda diyor eskiler bende uzak olmasına rağmen artık oraya gideceğim...

esengül'ü tavsiye ederim. bende cbr125 varken her türlü konuda yardımcı oluyorlardı.

ben mersinde yaşıorum tarsustan aldım motorumu oradakı usta 1000 ilk bakımı yaptı 2. bakım 2000 de biraz erken değilmi sizce .bu arada aranıza katıldım ama forumu dısardan takıp ediodum anca yazma fırsatı buldum kazasız sürüşler herkese :)

arkadaşlar 850 km de siyah cbr 250 mi ne yazıkki satmak zorundayım..ilgilenen arkadaşlar olursa 9.000 tl ye satıcam..

Arkadaşlar cbr250R'ın kullanım kılavuzundaki bakım kilometreleri 1000-6000-12000 diye gidiyor. Dolayısıyla servisi buna göre yaptırın. Buradaki servislerin ne dediğine kulak asmayın. Bizim motor daha az bakım gerektiriyor olabilir ve servisler motor yeni olduğu için bunun henüz farkında olmayabilir. Ama sık sık yağlarında eksilme var mı zincirde arıza var mı filan kendimiz bakmamız gerekir diye düşünüyorum.
Bu arada çanta konusunda Hein Gericke'ye karar verdim. İstediğim model Türkiye'de kalmadığı ve en erken 2 ay sonra geleceği söylendiği için Almanya'dan sipariş ettim. Kargoyu bekliyorum şu anda. İsteyen olursa geldikten sonra bir fotoğrafını çeker buraya koyarım

Arkadaşlar cbr250R'ın kullanım kılavuzundaki bakım kilometreleri 1000-6000-12000 diye gidiyor. Dolayısıyla servisi buna göre yaptırın. Buradaki servislerin ne dediğine kulak asmayın. Bizim motor daha az bakım gerektiriyor olabilir ve servisler motor yeni olduğu için bunun henüz farkında olmayabilir. Ama sık sık yağlarında eksilme var mı zincirde arıza var mı filan kendimiz bakmamız gerekir diye düşünüyorum.
Bu arada çanta konusunda Hein Gericke'ye karar verdim. İstediğim model Türkiye'de kalmadığı ve en erken 2 ay sonra geleceği söylendiği için Almanya'dan sipariş ettim. Kargoyu bekliyorum şu anda. İsteyen olursa geldikten sonra bir fotoğrafını çeker buraya koyarım

hocam benm klavuzda 1000-12000 diye gidiyor hatta sordum bu kadar çok değilmi diye servisin cevabı: adamlar motorlarına güveniyorlar abi oldu :D

Ben hatırladığımı yazmıştım. hatta 12binden sonra 12bin'er aralıklarla gidiyordu. 12bin 24bin 36bin gibi... Muhtemelen senin yazdığın doğrusudur ;)

Benim servis de 1000km de yağ filtresi mi değişir... adamlar yapmış. teknoloji işte bin git demişti

Ben hatırladığımı yazmıştım. hatta 12binden sonra 12bin'er aralıklarla gidiyordu. 12bin 24bin 36bin gibi... Muhtemelen senin yazdığın doğrusudur ;)

Benim servis de 1000km de yağ filtresi mi değişir... adamlar yapmış. teknoloji işte bin git demişti

şimdi ilk 1000 km rodaj
içinde mikronluk demir parçaları kalmış olabilir bundan dolayı yağ filtresinin kesinlikle değişmesi gerekir

Ben de kullanım kılavuzunu göstermiştim. Ondan sonra hiç tartışmasız değiştirmişlerdi zaten yağ filtresini.

ben mersinde yaşıorum tarsustan aldım motorumu oradakı usta 1000 ilk bakımı yaptı 2. bakım 2000 de biraz erken değilmi sizce .bu arada aranıza katıldım ama forumu dısardan takıp ediodum anca yazma fırsatı buldum kazasız sürüşler herkese :)

SLM.KARDEŞİM BENDE MERSİNDEN ENGİN ESER BU PAZAR YANI YARIM GRUBCA BIR GEZIMIZ VAR AYRICA MERSIN DE YENI BIR GRUB OLUSTURMA CABALARINA GIRDIK TANIŞMAK ISTERIZ SENINLEDE ACIL BIZE CEP TELF UŞATIRRSAN BENIM NUMARAM 533 695 31 80 SAYGILAR.

bir şey sorucam cbr 250 kullanıcıları
uzun yolda giderken En son hangi hızda Bağırıyor ve çok yakmaya başlıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar