hocam valla akılma geldi bayadır görünmüyorsun nerelerdesinArkadaşlar uzun süredir forumdan uzak kalmıştım ama zaten kimse de merak etmemiştirHerneyse size kendi CBR 250R'ımla ilgili yakıt tüketim değerlerini istatistiki olarak sunmak istiyorum. İlk 2000km'yi sitede daha önce verilen bir rodaj talimatına uygun olarak tamamladığım için tüketim değerlerinde bu bölümü 1. set olarak ayırdım. 2. set artık daha yüksek devirli kullanım sonucu elde ettiğim yakıt tüketim değerleridir. Bu istatistik 20 depo dolumu yapılarak elde edilmiştir. Tamamen kendi kişisel kullanımım sonucu ulaştığım veriler olduğundan kesinlik de arzetmemektedir.
Ayrıca ben de şu an 5200km'de olan motorumu satıp Honda CB600F ya da Yamaha XJ6 Diversion almayı düşünüyorum. Konu hakkında değerli görüşlerinizi okumak da beni çok memnun edecektir.
Arkadaşlar uzun süredir forumdan uzak kalmıştım ama zaten kimse de merak etmemiştirHerneyse size kendi CBR 250R'ımla ilgili yakıt tüketim değerlerini istatistiki olarak sunmak istiyorum. İlk 2000km'yi sitede daha önce verilen bir rodaj talimatına uygun olarak tamamladığım için tüketim değerlerinde bu bölümü 1. set olarak ayırdım. 2. set artık daha yüksek devirli kullanım sonucu elde ettiğim yakıt tüketim değerleridir. Bu istatistik 20 depo dolumu yapılarak elde edilmiştir. Tamamen kendi kişisel kullanımım sonucu ulaştığım veriler olduğundan kesinlik de arzetmemektedir.
http://www.imageupload.org/?d=CA97877B1
![]()
Ayrıca ben de şu an 5200km'de olan motorumu satıp Honda CB600F ya da Yamaha XJ6 Diversion almayı düşünüyorum. Konu hakkında değerli görüşlerinizi okumak da beni çok memnun edecektir.
Bu rodaj dönemi denilen şey bana çok abes geliyor butun mekanik araçlar vs.vs. zaten bir birine eklenip galeriye koymuyorlar lego gibi hepsi fabrikalarda motor kısmı araca veya motorsiklet gövdesine yerleştirilmeden önce belirli devir aralıklarında motoru çalıştırıyorlar "rodaj" demirin ve yağın ve diğer aksağamların alım yapılan yerin veya ülkenin hava nem vs. gibi etkenlerle farklılık göstermesi sonucu uyum dönemidir tek yapmaman gerekende bu dönemde red-line girmemek o kadar.İstediğin gibi kullan onun dışında ben hiç görmedim sıfır spor araba veya normal araba alıpda e-5 de 40 la 80 le gideni görmedim ben.!
arkadaşlar merhaba motorumun 1000 bakımı honda anes te yapıldı 2500 de yağ değiştirdim geçenlerde motorun şanzımanına baktırmak için gittiğimde 3bin bakımının geldiğini ve tekrar yağ değişimi vs. yapılacağını söylediler... 500 km önce yaptırdığımı söyledim sistemden bulamadılar falan... doğru düzgün dürüst çalışan bir honda servisi var mı acaba istanbulda? okadar canımı sıkıyor ki bu servisler en sonunda kendim servis açacağım birtane... şirinevler otosevere zaten önünden geçen borçlu çıkıyor honda anes desen ilgisiz ve birhaber yaptığı işlerden ayrıca doğru düzgün ustası yok... nereyi önerirsiniz?? hondacıyız ve fikrim şu cbr250 r kullanıcıları olarak birlik olalım bir servise gidelim ve adam gibi yaptıralım işlerimizi,birlikte hareket edersek güçlü oluruz hatta birgün tüm istanbul cbr250 r cılar buluşalım ve tanışalım....
bi resimde benden
![]()
foruma baktım da kimse motoruna extra bişey yapmamışmı ya manetler veya elcikler yurt dışında egsoz takan bile var burda yokmu bizim motorlar için böyle şeyler
bu adreste var egsoz videoları
http://www.cbr250.org/forums/showthread.php?63-CBR250R-exhaust-mods
![]()
Dostum motorun çok güzel,kazasız belasız.Manetleri nerden aldınız acaba ?
Dostum motorun çok güzel,kazasız belasız.Manetleri nerden aldınız acaba ?