demekki herkes memnun motorun üstünden inipte siteye yazmaya vakit bulamıyolardır 
Fiyat ne düşünüyorsun arkadaşım, birde hangi renk?
kanka resimleri varsa bana sana zahmet yolla uygun fıyatla alayım senden o cantaları çoook uzun yola çııkkıcam motorla o yüzden acl lazım =)
nasıl bi cbr 250 forumuysa bütün kawasaki kullanıcıları burada motorlarını anlatıyolar![]()
Birde ülkemizde Doblo, Transit, Sprinter tipi taşımacılıkta kullanılan araçların son süratini elektronik olarak kısıtlasalar (mesela Kıbrıs'taki Ford transitlerin son sürati 110km) o zaman harika olurdu.
arkadaslar tekrar merhaba daha oncede bahsettigim gibi yurtdisina cikiyorum 2 sene kadar motorum ve arabam satiliktir 2006 model audi a3 sportback ve 2011 model CBR 250 R ilgilenenlere duyurulur.
Videoyu çok beğendim. Ama çok risk alıyorsun bence. Sinyal vermiş dönme ihtimali olan araçların yanına tam gaz dalıyorsun. Oysa seni görmediklerini hesap ederek kullanman daha güvenli olur kanaatindeyim. Çok heyecanlı ve güzel bi video ama aldığın riskler gereksiz bence
kesinlikle sacma sapan ve riskli bir surus. fakat hic biriniz gelmiyormu gaza? hani arasirada olsa
gaza geldigim bir anda cektigim diger video bugunhttp://www.youtube.com/watch?v=4n3hjoC6Jl0