Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

memnunuiyetinizi bizimlede paylaşınki,değerlendirmemizi ona göre yapalım
hakan hocam aklımdasın organizasyonlardan haberdar edicem görüşürüz inşallah

benim aklımda 0km cbr almak ama bakalım belki enduro'ya geçiş olabilir. eğer cbr alırsam ikisinin kıyaslamasını yaparım burda :)

Fiyat ne düşünüyorsun arkadaşım, birde hangi renk?

renk siyah fiyat olarak 9000 e veririrm

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

kanka resimleri varsa bana sana zahmet yolla uygun fıyatla alayım senden o cantaları çoook uzun yola çııkkıcam motorla o yüzden acl lazım =)

resim cekmem lazim hic cekmedim ama linkteki cantalarin aynisi armode marka mi ne ama dedigim gibi tamire ihtiyaci var altindan yirtildi birazcik

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...t-kappa-soft-case-tk714-tk717-35096006/detay/

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

nasıl bi cbr 250 forumuysa bütün kawasaki kullanıcıları burada motorlarını anlatıyolar :)

:)) yenilen pehlivan gurese doymazmis diyorum kawasaki cilere :)) honda bu motoru ile devrim acti herkes bunun bilincinde...

Merhaba yaklaşık 2500 km dir CBR 250 kullanıyorum. Tek kelimeyle mükemmel.250 lik tek silindirli bir motordan beklediğimden fazlasını veriyor. Ben abartı ses hastası değilim,sürat deliside değilim. Dolduruyorum depoyu ve unutuyorum. 100-120 lerde 2 kişi düz yada yokuş farketmiyor ve motor çok rahat çalışıyor. Türkiyeye gelişi yılan hikayesi olan bu motor bence efsane olacak. Ve honda sağlamlığı ve serviside başka birşey. 8 saniyede şunu yapıyor,başka motor böyle gidiyor,o uçuyor,bu kaçıyor diye yazan arkadaşlar. Herkes istediği motoru alıyor,kimseye zorla motor satan bayi görmedim ben. Ve herkesde ne istiyorsa onu alıyor. Bence reşat altını al koy,arasıra bin dolaş,servisi ucuz,yakıtı az,satarkende çok ucuza gitmez. Daha ne olsun.

bugün mototal'de yarım düzine cbr gördüm. 250'ler vardı ama 125 var mıydı emin değilim.

bekleyenlere duyurulur.

arkadaslar tekrar merhaba daha oncede bahsettigim gibi yurtdisina cikiyorum 2 sene kadar motorum ve arabam satiliktir 2006 model audi a3 sportback ve 2011 model CBR 250 R ilgilenenlere duyurulur.

Birde ülkemizde Doblo, Transit, Sprinter tipi taşımacılıkta kullanılan araçların son süratini elektronik olarak kısıtlasalar (mesela Kıbrıs'taki Ford transitlerin son sürati 110km) o zaman harika olurdu.

tüm Transit'lerde 168 kmh hız kesicisi standart mevcuttur, 85 PS'ten 200 PS'e kadar tüm minibüs-van-kamyonet modellerinde geçerli. 110 kmh hız sınırlaması Econetic seviyesi araçlarda var, Connect'lerde de dahil, genelde filo olarak satılan şirket araçlarında geçerlidir. Biraz Ford reklamı oldu ama idare edin :)

Videoyu çok beğendim. Ama çok risk alıyorsun bence. Sinyal vermiş dönme ihtimali olan araçların yanına tam gaz dalıyorsun. Oysa seni görmediklerini hesap ederek kullanman daha güvenli olur kanaatindeyim. Çok heyecanlı ve güzel bi video ama aldığın riskler gereksiz bence

kesinlikle sacma sapan ve riskli bir surus. fakat hic biriniz gelmiyormu gaza? hani arasirada olsa :D

gaza geldigim bir anda cektigim diger video bugun :) http://www.youtube.com/watch?v=4n3hjoC6Jl0

ya arkadaşlar tek tabanca takılmak iyimi oluyor hadiyin be çıkalım toplu olarak
aytaç sana mutlu yıllar diyorum ki cıbırlar birbirini görsün

bu arada bu gün cıbır cilalandı zinciri würth balata temizleyici ile temizlendi zip zincir yağıyla yağlandı yarın da arka tekere sıçrayan yağlar temizlenecek ve ve ilerleyen zamanlarda da jantlar güzel bi şekilde boyanacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar