Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Nomal kapamalarla olmaz o iş. Ama mutlaka özel malzemeler de vardır. Özellikle eksoz sıcağına kadar dayanacak.

Ok. Hyosung Topic'indeki arkadaşlar da toplanmak istiyorlar. O zaman bu hafta adam gibi organize edelim şu mevzuyu da güzel bir organizasyon olsun.

merhaba arkadaşlar,haftasonu 1000 km lik bakımı bursada yaptırdım. 66 TL tutuyor. yağ,filtre,karter tapası dahil.ilk 1000km lik bakım işçiliği honda dan hediye.

Anlayamadığım birşey var 1000 bakımına götürdüm sadece yağ değiştirdiler ve 22 tl tuttu arkadaslar 60 tl ve başka işlemlerden de bahsediyor bunun bir standartı yokmudur ?

Anlayamadığım birşey var 1000 bakımına götürdüm sadece yağ değiştirdiler ve 22 tl tuttu arkadaslar 60 tl ve başka işlemlerden de bahsediyor bunun bir standartı yokmudur ?
bende cbf 1000km bakımına götürdüğümde tek yağı deyişmişti dorusuvbu kardeşim 1000km aletin filtresini filan deyiştirmeleri para koparmak için olabilir

şunu pazar yapsak??

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

arkadaşlar toplanmayı pazar yapsak diyorum uyarmı

merhaba arkadaşlar,haftasonu 1000 km lik bakımı bursada yaptırdım. 66 TL tutuyor. yağ,filtre,karter tapası dahil.ilk 1000km lik bakım işçiliği honda dan hediye.
Aynı şeylere ben 50 TL ödedim.

Bu arada rodaj sonrası 7 bin deviri geçmeden 385 km yol yaptım. Biraz daha yapardı da benzin biter yolda kalırım diye korktum. 97 oktan ile tam 50 TL'ye fulledim. Şimdi bi şişeye yedek benzin aldım. Bakalım depo komple kaçta bitecek. Türkçe kullanım kitapçığı elinde olan arkadaş taratıp forma ekleyebilirmi. hondaya Türkçe kullanım kitapçığı yok diye mesaj attım ses çıkmadı

Son düzenleme:
Aynı şeylere ben 50 TL ödedim.

Bu arada rodaj sonrası 7 bin deviri geçmeden 385 km yol yaptım. Biraz daha yapardı da benzin biter yolda kalırım diye korktum. 97 oktan ile tam 50 TL'ye fulledim. Şimdi bi şişeye yedek benzin aldım. Bakalım depo komple kaçta bitecek. Türkçe kullanım kitapçığı elinde olan arkadaş taratıp forma ekleyebilirmi. hondaya Türkçe kullanım kitapçığı yok diye mesaj attım ses çıkmadı

clio dizellerin en büyük sıkıntısı yakıt pompası arızalanmasıdır. ikinci el değeri 12 milyar olan arabaya 3 küsür milyar pompa arızası çıkarabiliyorlar.

bence ışık yandığında direk benzinliğe yanaşmak iyi olur.

şu motorların rodajıyla bakımlarını düzgün yapın ki seneye sizler 600lüğe geçerken ben de sizin motorların bir kardeşini alabileyim ;).

Arkadaşlar. Bu motosiklette en çok canımı sıkan olay, ön tekerleğin suyu, çamuru ve çakıl tanelerini Radyatör Peteğine fırlatması ve petekte tahribat meydana gelmesi. Radyatör Peteğini hiç kontrol ettiniz mi, bir bakın arada sırada.

Ön cam titresimi beni bi deli eden

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

Sprey boya aldim egzozu siyah mat yapicam;) bakalim nasil durucak..begenmezsek kapak 60 tl yenisini aliriz artik;)

Bu gece 21:00 civarında Avcılar sahildeki konser salonu meydanında buluşuyoruz. Herkes davetlidir! Bayağı bir kalabalık olacak gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar