arkadaşlar gercekten inanamıyorum size yani birisi cıkıyor ortaya yalan yanlış bişi atıyor hemen çöküyorsunuz arkadaşlar motorlar geldi ve bugün faturaları kesilip yarın bayiilere yola cıkıyor ben mersin deyim benım motorum perşembe elimde evrakları hazırlanıyor.lütfen biraz akıllı olun. Teşk.
Az evvel istanbul'da Honda ANES motor ve OTOSEVER'i aradım haftasonuna kadar gelird iye bekliyoruz falan dediler. Ya hala şu gün elimizde diyen yok
Şimdi kendi bayimi bıktıracak bezdirecek bir hareketle taciz ediyim, bakalım onlar ne diyecek
NOT: Az once MUTLUHAN'ı aradım onlarda ne zaman geleceği konusunda hiçbir fikrimiz yok dediler![]()
1 temmuza kalirsa zammi yer motorlar, bence yapmak istedikleri de bu, zam olacak kesinlikle 1 temmuzda ve bu yuzden oyalama yapiliyor, bunu bayilerde biliyor, zam sonrasi herkes mecbur farki odeyecek, istemeyen olursa alacak cok var, 125cc ktm icin 9300tl fiyat cekilmis, sitedekiler kimse almaz diye yorum yapmis 125ligi bu fiyata, 35adet gelmis bayiye, geldigi gun 30unu vermis, yani her malin ucuzmus pahaliymis alicisi vardir