Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sanmıyorum ama büyükte konuşmiyalım
bir defa ertelediler zaten
büyük müşteri kaybına yol açabilir
ama son aradığımda kesin konuştu umarım bir sorun çıkmaz

ayiptir soylemesi ertelenince musteri kaybi olmaz, aksine daha da degerlenir bizim millet icin, hicbir seyi dogru duzgun protesto etmeyi bilmiyoruz, ya davul calip oynar piknik yapar, hicbir sey olmamis gibi devam ederiz, yada sadece konusur cozum uretmeyiz, ornek TVS apache :) 3senedir gelecekti gelemedi, sonunda geldi ozel uretim 160kasaya 150 motor :) noldu? tum bekleyenler hucum etti, hatta fiyat artti biraz kimse takmadi, sonuc Turkiye protesto mu? SALLA :queen:

aynen katılıyorum bizim milletimiz protesto etmeyi bilmiyo :cat:

bugün müşteri hizmetlerinden aradılar 10 haziran dağıtımı yapılcak dediler
fiyatta değişim yok
ötv dende yırttık sanırım :cherry:

bugün müşteri hizmetlerinden aradılar 10 haziran dağıtımı yapılcak dediler
fiyatta değişim yok
ötv dende yırttık sanırım :cherry:

Bu tarih Türkiye geneli için mi? Plaka filan yine 15 haziranı bulucak heralde..
Bu müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabiliyoruz bi 20 gün daha bekleyemiycem de ben bu hafta kaporamı alıp ninjayı alayım artık :)

Bu tarih Türkiye geneli için mi? Plaka filan yine 15 haziranı bulucak heralde..
Bu müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabiliyoruz bi 20 gün daha bekleyemiycem de ben bu hafta kaporamı alıp ninjayı alayım artık :)

Honda.com da isterseniz arayın
isterseniz mail atın geri dönüyorlar size
evet bu türkiye genelinde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de CBR 250R ile Ninja 250R arasında kararsız kaldım.
Yurtdışı siteler dahil bir sürü karşılaştırma okudum. Hemen hepsinde Ninja bir gömlek üstün. Tek eksi yanı eski nesil kadranlar olarak belirtilmiş. Ki onu da KOSO modifiyesi ile fevkalede çözenler var.
CBR'ı teslim edebilselerdi 2000 liralık fiyat avantajı ile Honda'yı tercih edecektim. Ama bu saatten sonra Ninja olacak benim tercihim. Yıllardır piyasada olan ve kronik bir arızası da bulunmayan bir motor için 2000 lira fazlaya katlanacağız artık.

ailemde kesçek kesin bir aydır motor motor diye dolaşıyorum evde :cherry:
honda biyii de kesebilir sürekli telefon tacizlerim filan iyi dayandılar :p:cherry:

Teslim edilmesi 15 haziranı bulacakmış ben de yarın kaporayı geri alıyorum.. Gönlüm hondadan yana olsa da protesto ediyorum açıkcası,sezon bitti yaw.. Beklemeye devam edenlere şimdiden hayırlı olsun :wiinkk:

yapma yahu. yaz yeni başlıyor. pastırma yazı vs derken ekim - kasım'a kadar binersin motora :) şunun şurasında kalmış 2 hafta. acele edip ikinci elden kötü bir motor almada..

Her seferinde 2 hafta kalıyor, o 2 hafta bi bitmedi gitti :p İkinci el almıycam zaten paraya kıyıp ninja alıcam heralde.. Daha yüksek performans diye teselli ediyorum kendimi :)

motor bekleyen arkadaşlar inşallah bir an önce teslim alırsınız motorlarınızı.bende 850 km yi doldurdum önümüzdeki hafta 1000 km bakımına girerim herhalde.kitapçığında ilk bakım 1000 km ikinci bakım 12000 km üçüncü bakım 24000 km vs. gözüküyor, yani bakım masrafı az olacak.

Son düzenleme:
slm wolky bende cbr 250r bekliyorum. sen izmir yükseliştenmi aldın?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------

bende manisadan aldım senle bir irtibat kuralım

slm wolky bende cbr 250r bekliyorum. sen izmir yükseliştenmi aldın?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------

bende manisadan aldım senle bir irtibat kuralım

evet galba sizden yükselişten aldınız :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:44 ----------

tarih verdilermi acaba size:silent:

cepten konuşsak?

özelden verdim numaramı :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------

motor bekleyen arkadaşlar inşallah bir an önce teslim alırsınız motorlarınızı.bende 850 km yi doldurdum önümüzdeki hafta 1000 km bakımına girerim herhalde.kitapçığında ilk bakım 1000 km ikinci bakım 12000 km üçüncü bakım 24000 km vs. gözüküyor, yani bakım masrafı az olacak.

hala cevap bekliyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar