Arkadaşlar motoru alanlar azcık resim ekliyebilirmi 
cıbır hayırlı olsun, seni tanıyor gibiyim![]()
Cıbır hayırlı olsun:rendeer: Bende 2011 siyah 125 var jantlarda siyah.. Fakat 250 de gümüş jantlar gözümü tırmalıyor. Kırmızı ve mavi-beyaz renkli olanlarda uyumlu oluyor ama siyah renkte motorun sportif görünümünü biraz bozuyor gibi.. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Bende kavuşamadım az kaldı mayıs
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
Cıbır hayırlı olsun:rendeer: Bende 2011 siyah 125 var jantlarda siyah.. Fakat 250 de gümüş jantlar gözümü tırmalıyor. Kırmızı ve mavi-beyaz renkli olanlarda uyumlu oluyor ama siyah renkte motorun sportif görünümünü biraz bozuyor gibi.. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
slm arkadslar uzun zamandır bu topigı okuyorum ve gerckten guzel bır motor oldugunu dusunuyorum . unıversıte ogrencısı oldugum ve calısmadıgım ıcın almak bıraz hayal gıbı dursada sonuna kadr sansımı zorlucam. merak ettıgım bırsey var uzgunum gerckten bır bılgım yok nette aradım bulamadım. dha once 2 defa motorla cıddı kaza gecırdıgım ıcın bu motorun abs olayı cok hosuma gıtmstı ama turkıyeye getırlmemıs bu sene . ama soncta abs olan bır model teknık alt yapısı vardır dıe dusunuyorum su anda alcagım cbr250le sonradan abs takmak mumkun mu ? tesekkurler..
vallaha mayıs ilk haftası veya 2 haftası dediler
evet bende dün konuştum önümüzdeki hafta cuma günü size kesin tarih verebiliriz dediler bana da söyledikleri mayısın ikici haftası elinizde olur demişlerdi ama sanki bana biraz geçikecekmiş gibi geliyor..
arkadaşlar ben bi honda satıcısıyla görüştüm kesin bişey değil ama o elemanında kendi görüşü bence diyor honda türkiyeye absli gönderiyor ama türkiye absli frenlerin yerine abs siz takıyor bi sene sonrada abs lileri satıcak diyor :bende dedim kendisine böyle bi şey yapıcaklarına absli ve abs siz olarak 2 seçenek sunsunlar ona göre fiyat versinlerdi diye böyle bi mubabet geçti aramızda artık ne kadar dogrulugu var bilinmez bunuda türkiye honda sitesinde cbr 250 teknik özelliklerde ve resimlerde abs li görünüyor böyle bi yorumuda burdan çıkarmıs eleman e tabi dogruluk yanıda yok deil