Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hatta bu siteye girerek görebilirsin motorda nasıl durduğunu http://cycle-ergo.com/

Show metric values yazan yeri tırnakla sonra motorunu seç

kilonu ve boyunu soldaki kutulara yaz

Place feet on ground yazanı seçersen ayağın yere basarkenki halini görürsün

Preferred arm straightness ile motordaki yatış açını ayarlarsın böylece ne kadar yatabileceğini görürsün

Suspension compression seçeneğini 0 cm yaparsan motorun zemini ile aynı kot'u görmüş olursun artırdığında da (örneğin kaldırım) yüksek yerlere bastığında nasıl duracağını görürsün

1.82 bu motor için fazla bi boy değil ben 1.84üm cbf 150 kulanıyorum :D

biz ne kullanıyoruz zaten olm 2 cm ile benden uzun mu sanıyosun kendini :mrgreen:

Şimdi sordum İzmir Honda'ya, "2011 CBR250R ne zaman gelir" diye. Bu ay içinde 2 tane gelecekmiş ve ikisi de zaten satılmış... Sonra ne zaman geleceğide allah kerim...var mı bilen başka nereden bulunur bu moto? en azından bi görsem başka motor almadan iyi olcaktı..:(

Şimdi sordum İzmir Honda'ya, "2011 CBR250R ne zaman gelir" diye. Bu ay içinde 2 tane gelecekmiş ve ikisi de zaten satılmış... Sonra ne zaman geleceğide allah kerim...var mı bilen başka nereden bulunur bu moto? en azından bi görsem başka motor almadan iyi olcaktı..:(

abim ya bidaha arıyıp sorarmısın mayıstakiler ayın kaçında gelir diye:cherry:
adamlar benden bıktı 2 motordan biri benim bekliyemiyorum artık :pr:

aynen aynen wolky valla kardeş bende bekliyorum yaa sabırsızlıkla inş haftaya bineriz yaa :(:(

Ben de dün hoda efeyi aradım, önümüzdeki hafta içinde elimize büyük ihtimal gelmiş olur, haftasonu da teslim alırsınız dediler.. Benim motor da ilk gelen partide olucak.. Onlar da benden bıktılar ama napim zaman azaldıkca sabırsızlık artıyo :queen:

Bende bugün muğla bayisini aradım. Bu ay sonunda bir kamyon getirtecem dedi.

hepsi aynı durumda bende bir haftada birkaç kez aradım en son dediler mayısın ilk haftası cuma biz size döneceğiz dediler :) ikinci haftası elinizde olur bir aksilik olmaz ise dediler bekliyoruz..

Topcase takılmasında ne varki. hayabusa'ya topcase takanda var, ihtiyaç meselesi :)

ileride bu motoru alırsam açıkçası bende taktırırım. :cat:

abim senin bu yorumlara hayranım genelde herkez kullandığı belli bir markayı savunuyor yok o daha büyük yok o 30 bu 26 hp fln helal olsun valla :cherry::rendeer:

Fiyatı 8810tl yazıo honda da... haziranda gelecekse o fiyatın üstüne ne kadar bindirirler sizce? şimdiden sahibinden de 10000 küsür yapmışlar bile? insaff...
Bu arada ne zaman moto almaya niyetlensem illaki birşey çıkıyor... hiç almasam mı acaba:)... kaza mı yapcaz da ilahi güç nasip etmiyo diye boş düşüncelere dalmaya başladım belkide boşta diildir hani:)).alla korusunn...

Son düzenleme:
Fiyat artışının bir süpekilasyon olduğunu düşünüyorum. Artarsa fabrika çıkışı fiyatları değil bayilerin kar payı artar. bu durumda da bu motosikletin cazibesi kalmaz.
Şahsen fiyat artışı olursa bunu alacağıma kawa alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar