Keşke önce motoru sipariş edip krediyi öyle onaylasaydın eğer parayı aldıysan ödemelerin bir ay sonrasında başlayacaktır binmediğin motor için para ödeyecek olman iyi olmaz.. Umarım en kısa zamanda bulabilirsin
ben 2 veya 3 gun once aradim yukselisi temmuzda dediler herhalde satmak istemediler neyse hayirlisi artik pahalanirsa baska biseyler bakarim artik bende yapacak bisey yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 ----------
kredi de odeme yapmiyorum babam emekli maasina mahsuben cektirdim kesinti yapacaklar anlicagin hain evlat rolundeyim
Arkadaslar bende cbr 250 almak icin kredi cektim para hazir ama izmir bayisi temmuza kadar elimizde yok dedi bildigim kadariyla manisada da yok bildiginiz bir yer varmi bulabilecegim
herşeyden önce bir sigorta şirketi bul ve mali sorumluluk sigortasını plakasız olarak motor ve şasi numarasına göre yaptır. sigorta poliçesinin fotokopisi ile birlikte aşağıda anlattıklarımı yapman lazım.
Aracın faturasıyla beraber uygunluk belgesi (fatura ile beraber bayi veriyor) ikametgah belgesi, Ek 1 diye bir form var tescil şube yakınlarında satılıyor ondan alacaksın. aracın ötv vergi makbuzlarının da dahil hepsinden 3 er tane fotokopi çektir orada lazım oluyor. bir de bu motor için emniyetin ağzıyla gümrüğe yazılan iki tane evrak var sabit metin (ben orada bu işi yapan adamlara yazdırdım 10 YTL verdim). onu doldurman gerekiyor.
eğer istanbulda yaşıyorsan istanbul emniyetin internet adresinden randevu alman alım. randevuyu yeni kayıt işlemi olarak seçeceksin. ilerle dediğinde plaka soruyor. burada seötiğin plaka senin plakan oluyor ona dikkat.
2 tane vardı işte 2.alan benim dün gitseydin alabilirdin motoru
zate temmuzda pahalanabilir
benim plakasız haline 9.100 verme ihtimalim var fiyat değişiyor
Benden hızlı davranmıssın iş dolayısıyla bir türlü Yükselişe uğrama fırsatı yakalayamadım, Hayırlı olsun :cat:
,Abilerim motora bugun 4000 tl verdim üstüne zar zor denkledim
Benim plakaya hiç param kalmadı (zaten belli bir süre apartmanda duracak motor)
plakayla ruhsatı bir ay sonra çıkarsam (tabi bu sürede trafiğe çıkılmayacak)
bir sorun yaparmı..plakayı çıkarırken sen bir ay önce almışsın motoru ruhsat çıkarmamışın diye ceza keserelrmi?
Bu motorda ABS var mı?
Teknik özelliklerde ebatları tıkladığınızda gelen verilerde yazıyor.
Frenler
Ön ABS, çift piston kaliperli 296 x 4.5mm'lik hidrolik disk, cüruflu metal balatalı
Arka ABS, tek piston kaliperli 220 x 5mm'lik hidrolik disk, cüruflu metal balatalı
merhaba,
peki motorun oturuş pozisyonu gereği yoruyormu insanı yoksa bir cbf 150 kadar rahat mı? birde bu motora çanta takılabilir mi?