guzel fekat ben de duz sıyah kumas var.bıraz daha alengırlı deri almak ıstıyorum bu sefer . + muhtemelen gomulcem bendaınese ya da revıt ıstıyorum. kampanya vs 750 cıvarı bısey alabılırım.
Barış deri ceket alıcaksan full deri alma. Kol içleri ve koltuk altları kumaş olsun genelde goretex yaparlar. full deri olunca hareketin kısıtlı oluyor kullandıkça kollarda potluk oluyor vücudu sarmıyor. Diğer önemli konu ise kesimi mümkünse dar italyan kesim tercih et sürüşüne çok etki edicek. Ben daha önce dainese kullandım çok güzel montları var. Ben şuan berik kullanıyorum dainese ve alpinstar ayarında ancak türkiyede yok italyan malı sadece redline motor getiriyor fuarada geldi babam içinde 1 tane daha aldım ankaralı bir abimiz euro etiketi üzerinden tl olarak satıyor yurt dışında 450euro olan ceketi 450 tl ye alıyosun. Ben geçen senede bu senede 1 adet aldım sert korumaları var yumuşak korumalardan değil derisi kesimi 10 numara kesinlikle tavsiye ederim revit ten daha kaliteli alpin ve dainese ayarında ben mgp racing kullanıyorum sende race kullanıyosun tavsiye ederim biraz pazarlıkla uygun fiyata alabilirisin. 1 cekete vereceğin parayla 2 ceket sahibi olursun.
benim kullandığım mgp