- Motosikleti
- Honda Crf250L
valla bana uyar zaten bostancıdayım cok zor olmıcak benım katılmam .D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
YA ARKADASLAR GERI ZEKALININ BIRI KAPIMI CAMMI ONNLA BAHCEDE DURAN MOTORUMUN SOL ARKA SINYALINI KIRMIS NE KADARDIR BILEN VARSA YARDIMCI OLABILIRMI?
sol arka sinyal 127 tl..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
valla ben de bugün giyindim kuşandım , motoru tam bahçeden çıkarıcam yağmur yağmaya başladı. Yağmurda kullanmak ayrı zevk ama bu motorla denk gelmemişti. Lastiklerden şikayetçiydi herkes. Çok heves ettim sağanak altında ortaköyden kurtuluşa kadar gittim , takip mesafesini uzun bıraktım , ani bir fren yapmadığım için en ufak bir problem yaşamadım. Düz yolda bile kayıyor , araba sollarken düz yolda kaydım kaza yaptım diyenler vardı , benim arka lastik neredeyse bitik ama bir problem yaşamadım. Lastik basıncı ve sürüş önemli........
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
araç sollarken düz yolda düşen benim..sen düşmemişsin çok şükür, şanslısın, tekerin kaymamış..kazadan sonra yağmurlu havalarda çok kullandım ama tekrar düşmedim...illaki her yağmurda düşülecek diye bir şey yok değil mi..ayrıca düşmemiş olmanda lastiklerin kalitesizliğini kurtarmaz..