Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hmm ben 1000 km'de Mototal'a gittim, 83,72 TL tutmuş, 2 litre yağ yazıyor, o 70 liraymış zaten, işçilik ücreti almamışlar. Sonra 3000'de yağ değiştir, 6000 ve 12000'de bakıma gel dediler :O. Seninki niye farklı oldu acaba?Ben 1000km'de ümraniye doğu batı hondaya gittim. 40-45 lira gibi birşey tuttu diye hatırlıyorum. Yağ ve yağ filtresi değişti. Zincir temizlenip yağlandı ve sağı solu sıkıldı falan.
4000km bakımında ise Esengüle gittim Kızıltoprakta. 80 lira verdim. Yağ değişti ve sağı solu sıkıldı. Zincir temizlenmedi ve yağlanmadı. Zincir temizlemiyorlarmış yağlı olduğu içinde yağlamaya gerek duymadılar.
3. bakıma 10000kmde gitmeyi düşünüyorum. Doğu Batı Hondaya gidebilirim tekrardan var mı başka tavsiye edebileceğiniz servis?