Dostum işte böyle kuyuya taş atıp kaçanlara sinir oluyorum.Tamam öyle bir tecrübeli bir motorcu değilim ama çok ilgiliyim,kitaplar okuyorum,internetten takip ediyorum,sürüş teknikleri ve motosikletle ilgili pek çok şeyi,videoları inceliyorum sonra gidip bunları deniyorum ve motorla aynı zamanda işimi gördüğüm için günde 60km kullanmam gerekiyor.Ayrıca çevremde birçok bu olaya gönül vermiş insanda tavsiye alıyor ve beraber takılıyorum.Şimdi birisi geliyor kulaktan dolma yanlış bilgisini ortaya atıyor ve açıklama bile yapmadan gidiyor.Özellikle bu 125 cc ve 250 cc topiclerinde birçok yeni başlayan insan var,böyle böyle yanlış öğreniyoruz.Bu iddiaları atan arkadaşları Moto Bilgiler başlığı altındada görmek isteriz,anlatsınlar ki öğrenelim.Kaç tane şey paylaştım,bir tane bakan yok,daha dün Keith Code un altyazılı bir viraj tekniği videosunu paylaştım,yine bakan olmadı.Sonra gelip buralarda kulaktan dolma bilgilerini satıyorlar,doğrusunu söyleyince de aksini iddia ediyorlar.Ben bu yazılara önem veriyorum,sonuçta insanlar buralarda okuyup öğreniyorlar(ben de bunlara dahilim.).Şimdi istermiyiz birisi burada okuyupta yarın ani bir durumda arkaya asılıp,öndekine girsin,virajda ön fren sıksın.
Sevgili Pain kardeşim
Her dakika pc de online olup, "şu yazımı 10 dakikada bir takip etmeliyim!.." diyemiyorum üzgünüm
Yapmış olduğun yorum, internetteki kirli bilgileri yapan kişilere ait, içinde kopan fırtınalardan bahsetmişsin. Lafın bana mı, anlaşılır değil. Ziraa kullanıcı adımı belirtmemişsin.
Sana bu konu hakkında açıklama yapmak durumunda olmamama rağmen (ukala konuşma tarzın, heyecanlı, hararetli çıkışların vs.), yazıyı okuyan kişiler başka anlamlar çıkarıp, kurgular yapabilirler
Haa ben yine de üzerime alınayım ve anlatayım :wiinkk:
Devriм;2710640' Alıntı:
Fren sıktığında kitleme yapması yerine göre iyidir, ki çoğunlukla da olumludur diye düşünüyorum.
Taa ki, otobanda ya da yoğun araç trafiğinde, hızlı seyir halinde giden durumlarda başına gelmezse ..
Mesajım bu.
yerine göre iyidir : kötü ile kötünün iyisi arasında kıyaslama yaparsan iyidir
ki çoğunlukla da olumludur diye düşünüyorum : 1) Lastiklerden kıl kapan arkadaşın rahatlamasını sağlamak için belirttim
2) Bu durumu yüksek hız yapmadan yaşadıysan, kullanmış olduğun aracı daha iyi tanırsın
3) Bu durumla daha önce karşılaştığın için, azıcık da olsa deneyim sahibi olursun
Bu başlığa herkes yazı yazabilir ve yorum yapabilir illa ki.
Sen beni tanımıyorsun, ben de seni tanımıyorum. 15 yaşında da olabilirsin, 65 yaşında da olabilirsin. Motosiklet kullandığına göre, belirli sorumlulukları olan birisin.
Beni tanımadan, N demek istediğimi anlamadan ve uslübuyla sormadan, buraya yorum yapan kişiyi küçük düşürücü ithamlarda bulunmak hoş değil kardeşim.
Haa yine de, ben açıklayıcı olamamışımdır affola
Yine de ben yanlış biliyor da olabilirim, düzgün ifade eden arkadaşlar belirtirse sevinirim
Saygılar, sevgiler