Ben bunu değilde rölantide çalışmasını bekliyorum sadece, genelde ilk çalıştırdığımda 2k da başlıyor 1.5k düştüğü anda artık gidebilirim diyorum kendimehararet cızgılerınden bahsedıyorum. normalde 6 tane olup hani 3 cızgıyı hıcbır zaman gecmeyen (maasallah) cızgıler(cubuk demem lazımdı sanırım . cızgı olmamıs
)
Selam arkadaşlar, dün kırmızı ışıkta renault fluance arkadan bindirdi arka tekere. Yerimden hopladım. Sağlammış bizim motorlar bir kaç milim teker kaydı, kırılan dökülen yok. Az bi az plaka eğrildi. Bomboş kavşakta kırmızı ışıkta çarpan öküz arabadan inmeden camdan pardonla yetindi.
Selam arkadaşlar, dün kırmızı ışıkta renault fluance arkadan bindirdi arka tekere. Yerimden hopladım. Sağlammış bizim motorlar bir kaç milim teker kaydı, kırılan dökülen yok. Az bi az plaka eğrildi. Bomboş kavşakta kırmızı ışıkta çarpan öküz arabadan inmeden camdan pardonla yetindi.
Gecmis olsun kardesim. Işıklarda özellikle en önde bekliyorsanız motor daima viteste ve her an kalkacakmış gibi beklemenizi tavsiye ederim. Hatta sürekli arkayı kontrol ederek beklemekte fayda var. Ya da benim yaptıgım gibi şeridin dısında bekleyin. Çünkü bu sekilde bir hayli fazla kaza oluyor.Selam arkadaşlar, dün kırmızı ışıkta renault fluance arkadan bindirdi arka tekere. Yerimden hopladım. Sağlammış bizim motorlar bir kaç milim teker kaydı, kırılan dökülen yok. Az bi az plaka eğrildi. Bomboş kavşakta kırmızı ışıkta çarpan öküz arabadan inmeden camdan pardonla yetindi.
...bu motorla girip cikmdigm yer klmdi ama cok sezsiz ekaoza cozum bulmk lzim tabi hyo lar gibi tir diye ses cikcksa eksizda boyle kalsin![]()
arkadaşlar şu ürünleri getirtmeyi denesem gümrükte takılma vs sorunu olurmu acaba ?
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CBR...ycle_Parts&hash=item27c5955154#ht_1970wt_1185
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CBR...ycle_Parts&hash=item2a167f0495#ht_2064wt_1185
Xena XX14 kullanıyorum ben. XN14 de bayağı benzer duruyor. Açıkçası memnunum, 120 db alarmı acayip kuvvetli. Genelde alarmlı fren kilitlerindeki sorun durup dururken ötmesi oluyor. Ama ben böyle bir durum yaşamadım şu ana kadar. Sadece bir sefer, sensörü fren diskindeki boşluğa denk gelmiş. Neyse ki daha başındayken öttü, düzeltmiştim.
4-5 güvenlik kuruluşu tarafından onaylı, tek parça çelikten yapılma, bu fren kilidini kıramazlar ama diski kırarlar belki.
arkadaşlar çok güncel bi sorub sınıfı ehliyetle veya ehliyetsiz kullanan kaç kişi var şu an, veya şöyle sorayım 30 hazirandaki sınava girecek ancak şu an aktif olarak cbr250 ile trafikte veya trafiğe kapalı alanda takılan kaç kişi var =)
Trafikte muhtesem bi motor araldan getmk gibi bi huyum yoktur tirsardimbu motorla girip cikmdigm yer klmdi ama cok sezsiz ekaoza cozum bulmk lzim tabi hyo lar gibi tir diye ses cikcksa eksizda boyle kalsin
![]()
arkadaşlar çok güncel bi sorub sınıfı ehliyetle veya ehliyetsiz kullanan kaç kişi var şu an, veya şöyle sorayım 30 hazirandaki sınava girecek ancak şu an aktif olarak cbr250 ile trafikte veya trafiğe kapalı alanda takılan kaç kişi var =)