Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slmlar

arkadaşlar manisa da ordu aş. de mavi beyaz var almak isteyenlere duyurulur resim çektim eger ekliyebilirsem eklicem baya kalıplı begendim gerçekten

slm arkadaşlar, bugün cbr250r sahibi oldum.perşembe veya cumartesi nasip olursa motoru teslim alacağım.

motokurt abinin cbr250 sini bugün gördüm affına sığınarak üstüne oturdum bi çalışmasını dinledim abi bağışla:pale: gerçekten de çok güzel makine eğer şuanki öğrenci durumumla yedek parça masrafını karşılayabilecek olsaydım cbf150 yerine cbr250 yi kesin alırdım. Güle güle kullan abi orada daha fazla tutma insanın gözü kalıyor :mrgreen:

Son düzenleme:
alla alla mayısın 2 haftası veya ilk haftası gelecek diyorlardı vay be bence o nisanda gelenlerdendir satamamıştır elinde kalmıştır

yok kardeş ben bayadır takip ediorum aynı bayiyi düne kadar yoktu magazada yeni geldi bu motor

motokurt abinin cbr250 sini bugün gördüm affına sığınarak üstüne oturdum bi çalışmasını dinledim abi bağışla:pale: gerçekten de çok güzel makine eğer şuanki öğrenci durumumla yedek parça masrafını karşılayabilecek olsaydım cbf150 yerine cbr250 yi kesin alırdım. Güle güle kullan abi orada daha fazla tutma insanın gözü kalıyor :mrgreen:

Bende geçen gün motokurt abinin motorunu görmeye gittim fakat yükseliş honda kapatmıstı, saat akşam 7 gibi falandı, güvenlik görevlisinden rica ederek içeri kadar gittim ve sadece camdan seyretmekle yetindim. İçeri girebilmiş olsaydım senin yaptıklarını bende yapardım ama kısmet sanaymış, motokurt abiyi tanıyorum zaten, perşembe günü alacak muhtemelen hafta sonu bir araya gelir resim falanda çekeriz hemde sesini duyarız :cherry:

Bende geçen gün motokurt abinin motorunu görmeye gittim fakat yükseliş honda kapatmıstı, saat akşam 7 gibi falandı, güvenlik görevlisinden rica ederek içeri kadar gittim ve sadece camdan seyretmekle yetindim. İçeri girebilmiş olsaydım senin yaptıklarını bende yapardım ama kısmet sanaymış, motokurt abiyi tanıyorum zaten, perşembe günü alacak muhtemelen hafta sonu bir araya gelir resim falanda çekeriz hemde sesini duyarız :cherry:

Bi deneme sürüşü istesem motokurt abiden 100 km yapmadan döneceğimi sanmıyorum heheh :mrgreen: şakası bi yana çok dikkat çekecek izmirde yanılmıyorsam izmirdeki tek cbr250r abimizin ::alkiis::

yarin bende bi honda yukselişe gidiiimde gun yuzuyle goreyim su motoru içim rahatlasin kendi motorumu satsamda alsam sundan super olucak gerçi arada kle 500 e gidip gidip geliorum ama:)

mayıs partisi henüz gelmemiş bende bekliyorum mayısın birinci haftası geleceğini söyledi bayi..

Mrb arkadaşlar
fuara gelen cbr250r izmirde satılmış hatta kullanan kişinin elektirik aksamındaki arızalarından ve yakıtından dolayı bayağı sıkntısı varmış diye duydum.
açıkcası bende cbf mi iptal edip cbr250r alıcaktım ki aşık olmuştum bu motora amma hem bu söylentiden dolayı hemde motor yeni çıktı biraz otursun diye şuan almaktan vazgeçtim cbf150 yi alıyorum seneye nasip olrsa diyorum.
izmirli arkadaşlar bir soruşturabilirmisiniz fuar a gelen cbr250r izmirdeymişmi bunu izmir bayii nizde bilebilir.
saygılarımla
slmlr
yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun
kazasız cezasız sürüşler.

biraz once honda yukselişe gittim birtane cbr250 r wardi oda motokurt abinin sanırım adam bi telefonla konustu 1 tane war onuda bugun teslim edicez dedi. plakasida cikmis ... bugun ilk defsa calı gordum 5800 lira pesin 3000 lirayi 5 e boleris dedi. neyse de bu honda yukselişteki adamlar cok laylaylom bi soru soruoz zorla cvp weriolar:S sahibi olsam hepsini kowarim wala

biraz once honda yukselişe gittim birtane cbr250 r wardi oda motokurt abinin sanırım adam bi telefonla konustu 1 tane war onuda bugun teslim edicez dedi. plakasida cikmis ... bugun ilk defsa calı gordum 5800 lira pesin 3000 lirayi 5 e boleris dedi. neyse de bu honda yukselişteki adamlar cok laylaylom bi soru soruoz zorla cvp weriolar:S sahibi olsam hepsini kowarim wala
tok satıcılar böyle oluyor malesef. hep bir yarım ağızlar. gitmişken arkadaş için honda pcx 125 sordum. toplam tr yr 40 adet gelecek dedi. 46 mı 49 mu bayii var hesap et her birine kaç adet düşüyor dedi. gelince arar mısınz dedim 55 kişi var sırada ararım dedi. bende yedim dedim içimde.:farao::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar