Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar bende motoru aldım mayıs ayının ilk haftası elimde olacak inşallah.. bence fazla başkalarının lafına kulak asmamak gerekiyor bilen arkadaşlar dışında..

bence usta en iyisini yaptın ilerde bu motor çok tutulucak sende en ucuza alanlardan olucağından kendini şanslı hisediceksin harika bi motor:D

bence usta en iyisini yaptın ilerde bu motor çok tutulucak sende en ucuza alanlardan olucağından kendini şanslı hisediceksin harika bi motor:D

evet sadece renk ile ilgili bir garanti vermediler iki renk geliyor ben siyah istedim umarım siyah gelir.. kullanan arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunursa motoru tanımayan bizler ve almayı düşünenler için iyi olur..

bende kapora vermişim mayısta allahın izniyle geliyor mavibeyaz tricolor yani bakalım

Yazılanları takip ediyorum. Kullanıcılarar bile işin içinden çıkamıyor çoğu zaman. Aslında hondanın pazarlama uzmanları ikili bir oyun oynuyorlar bu modeli pazarlarken. hem millet heycanlansın diye CBR logosunu kullanıp sitesinde SS modellerin altına sıralıyor CBR125 ve CBR250 yi internet sitesinde hemde ön far ve genel dizaynını CBR600RR den kesin olarak ayırıp VFR sitili yaparak supersport modelin hızlı imajını yerlere düşürmek istemiyor. Çünkü ne kadar pahalı ve şeçkin olursa olsun dev gibi bir motosiklet olan VFR1200 ün yanında yarısı kadar kalıcagı için pek etkilemicektir bu far benzerliği 1200 müşterisinin egosunu

ÖTV 250 cc altında %08 üstünde %37 ken ve benzinde böyle cep yakmaktayken mantık hep bu tarz modellerden yana olucaktır.

Motor videolarda 5. viteste hiç nazlanmadan 145 yapıyor. Bu türkiye trafiginde istenildiği zaman 110-120 ile giden araçlardan rahatça sıyrılması için yeterli:cat:

0-100 arası da 8.5 sn ışıklarda da 2000cc arabalardan daha atik:cat:

İşlevselliği ve ekonomikliğiyle gayet yeterli bi model. Fiyat 8.800 düzeyinde kalıp kötü niyetli zamlar gelmesse eger Kawasakinin satışları hondanın 5 te bi kadar bile olmaz. ayrıca Ninja 250 lerde ikinci elde ciddi değer yitirmeye başlıcaktır..Aynı kondisyondaki Honda 7000 tl ye satılırken kawasakiyi 9000 e satmak olası gözükmüyor. Adam ya honda alıcaktır yada 9000 verip sıfır honda alıcaktır:queen: Bu sınıf için 2000 fark az değil arkadaşlar.. ha illa kawasaki isteyen o farkı veiricektir ama dediğim gibi 2. elde o farkı çıkartması zor. hibe edilen bi para olacaktır:farao:

bu yorumun şimdiki verilere göre tutmadı. geçen ikinci el cbr 250 ye 10500 isteyen oldu. bırak 7 bini şimdi ise cbr 125 ikinci eline bile 7 bin isyen var. yani
böyle olunca ninja 250 ler ikinci elde değerinde fiyat istendiğinden bol bol ninja 250 r satılır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ski-kasalari-unutun2011-model-47263837/detay/

bu yorumun şimdiki verilere göre tutmadı. geçen ikinci el cbr 250 ye 10500 isteyen oldu. bırak 7 bini şimdi ise cbr 125 ikinci eline bile 7 bin isyen var. yani
böyle olunca ninja 250 ler ikinci elde değerinde fiyat istendiğinden bol bol ninja 250 r satılır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ski-kasalari-unutun2011-model-47263837/detay/

Bu yorumları yapmak için henüz erken.

Piyasaya yeni çıkmış ve nadir bulunan bir malı erkenden kapıp sonradan fahiş fiyata pazarlamaya çalışmak, aynen kara borsa maç bileti misali, hep var olan bir taktikdir.

Önceki gün de asparagas bir zam haberiyle CBR250'yi sıfırından daha pahalıya satmaya çalışan bir uyanığın ilanı vardı.

He adamın parası boldur, malın hastasıdır veya beklemeye tahammülü yoktur, alır; orası ayrı.

Ancak bence bunlara prim vermeyip mantıklı hareket etmek lazım.

Bir malın 2. el değerinin belirlenmesi için belli bir miktar satılması, belli bir süre kullanılması ve sonrasında satılmaya başlanması gerekir.
Dolayısıyla tüm bu aşamalardan dolayı piyasanın oturması belli bir zaman alır.

Ancak bu aşamalardan sonra bu konu hakkında konuşmak yerinde olacaktır.

Bu arkadaşlar o fiyatları isterler de, veren enayi olur mu ona bakmak lazım. Adam bir de yanında verdiklerinin fiyatlarını detaylı yazmış, toplamı yine sıfırından pahalı oluyor. Ne yapmaya çalıştığı belli değil. Bu arkadaşları referans alıp fiyatlar bu kadar demeyin. Bundan sonraki partiler gelip motorlar mantar gibi birden çoğalınca fiyatlar da oturacak. Alacak olanlara tavsiyem fiyatı uygun bile olsa bu kadar az km'de bir iki haftalık plakasız motorları almamaları. Bu ilanı da diğeri gibi şikayet ettim.

Manisa da cbr 250 yi yakından görmek isteyipte görememiş arkadaşlar var ise bugün ilk cbr kutusundan çıkarıldı. Gidip yakından inceleyebilirsiniz.:wiinkk:

İstanbul'da spariş veripte motoru gelen varsa bayiden teslim almadan önce yakından bakmak isterim. Fuara gidememiştim.

Manisa da cbr 250 yi yakından görmek isteyipte görememiş arkadaşlar var ise bugün ilk cbr kutusundan çıkarıldı. Gidip yakından inceleyebilirsiniz.:wiinkk:

Bende manisadayım, 2011 ybr 125'i satıp cbr 250 almayı düşünüyorum; Ordu A.Ş.'de cbr 250 kaç adet geldi ve renkleri nelerdir? bilginiz var ise paylaşmanızı diliyorum. :wiinkk:

slmlar

kardeşim yeni kasa cbr 125 i satıpta mı cbr 250 alıcaksın egerki evet öyle diyosan ki neden memnun kalmadın mı cbr 125 den bende ona göre alıyım 125 ligi :D 250 ye el atıyım bende manisadayım merkezde ahada şimdi bu saatte gidip bakıcam cbr 250 ye

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 ----------

kardeşm çok özr ybr demişssin bende 2011 ybr mi sattım 2011 cbr almayı düşünüorum bakalım nasipse

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

bide cbr 125 le 250 kasa aynı ebatlardaymış kasa olarak tekerlerde birisi 130 digeri 140 ebatlarında imiş bariz bi fark yoktur die düşünüorum siz ne düşünüyosunuz bide sellektör tuşu yok gibime geldi 250 likte var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:25 ----------

blue kardeşm manisa merkz mi ben maltadan mekez malta tarafı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------

ayrıca ben geçen hafta sordum 1 tane gelceni sölemişler di

Ybr'den son derece memnunum aslına bakılırsa :) sadece insan gaz'a asılınca biraz daha gitsin istiyor haliyle.. :) ben saruhanlı'danım bilirsin merkeze çok yakın.. Motorların dış görünüşü gayet etkileyici ilk bakışta, eski cbr 125'lerle kıyaslamam bile.. O kasaya 13 hp den biraz daha fazla güç gerektiğini düşünenlerdenim o yüzden tercihim cbr 250 den yana.. sellektör tuşu var 2 modeldede resimlerde gördüğüm itibariyle..Yarın ordu honda'ya uğrucam, edindiğim bilgileri paylaşırım :)

Son düzenleme:
tamam kardeşim foto çekebilme ihtimalin var mı çekersen buraya koyarsan memnun olurm saruanlıyı biliorum evet pazartesi oralara dogru gelicem özgür tarım die bi fabrka var oranın röntgenlerini çekicem :D bende yarın bakım dedim ama ozaman biter eralde satılır tahminmce belkide sahiplidirde bilmiorum

Gördüğümde heyecanlandırdı açıkçası beni cbr 250 :) pek niyetli değildim motosikletimi değiştirmeye ama oldu birkere, kurt düştü içimize.. motosikletin resimleri mevcut, 2.el ilanlara koyarım en kısa zamanda.. :cat:

tamam kardeşim foto çekebilme ihtimalin var mı çekersen buraya koyarsan memnun olurm saruanlıyı biliorum evet pazartesi oralara dogru gelicem özgür tarım die bi fabrka var oranın röntgenlerini çekicem :D bende yarın bakım dedim ama ozaman biter eralde satılır tahminmce belkide sahiplidirde bilmiorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

ybr deil cbr ın fotolarını çekebilirmisin :D

manisaya gelmiş ama satıldımı satılıkmı bilmiorum ayrıca renginide bilmiorum yarın bakıcam haber verrim sizlere

35 ci sayfada cbr250 fotoları var arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar