Acıkcası ben bir suzuki bandit s kullanıcısıyım. Bu ülkede keriz yerine konulmaktan bıktım artık. tamam motosikletimi cok seviyorum ancak haftada hic bir sey yapmadıgım halde (iş-ev arası) 70-80 tl yakıt parası verince zoruna gidiyor insanın. Ben motosiklete keyif için biniyorum benim işim değil motosiklet kullanmak,pistlerde antreman yapmıyorum.Sadece mutlu mutlu gezmek istiyorum ve artık lanet ettim bu yakıt fiyatlarına.4 silindir bir motosikletle gazlamazsan olmuyor daha cok yoruluyorsun. Bu motosikleti Mart ayında Antep'te inceleyeceğim,tek silindirmiş lastikleri inceymiş hiç sorun değil videolarda gayet seri olduğu gorunuyor acıkca...
Bu motosiklette tek inceleyecegim nokta ebatları. Çok cılız bir makina mı degil mi onu merak ediyorum? Fuarda inceleme fırsatı olan varsa yazarsa sevinirim.
bence fiyat makul acıkcası ben 11-12 bin arası olur diye dusunuyordum ama fena değil.
Banditimi satıp sıfır cbr250 almayı ciddi ciddi düşünüyorum.
Fuarda inceledim ve iki kişi motora bindik. öncelikle şunu söyleyeyim lastikleri insanların söylediği gibi ince değil. arka lastik 140/70-17. ön lastikte 110/70-17. (cbr125'in lastikleri ince de cbr250'nin lastiklerine niye ince diyorlar anlayabilmiş değilim..)
kalıp olarak bir gt250r gibi değil. gt250r'in 600cc motor kalıbında olduğunu düşünürseniz cbr250r'da 250cc için normal bir kalıba sahip, ninja 250r ile aynı kalıpta.
bence bayiilere geldiğinde inceleyin. arkada artçı için tutamaklar olması ve selenin iki kişi için yeterli olması bir avantaj. belki tutamakları söküp bir topcase monte edilebilir.
bandit'teki oturma pozisyonuna alıştıktan sonra cbr250'yi yadırgayacağınızı sanmam, spor touring oturma pozisyonuna sahip.
geçtiğimiz haftalarda bir arkadaş ile oturma pozisyonu hakkında tartışıyorduk "dedektif Gadget gibi kolları uzatamadığınız sürece bu motor ile rahat edemezsiniz gibi bir şey söylemişti" bir çok kişi motoru incelemeden atıp tutuyor. tahminlerimde hiç yanılmamışım bu motor ninja ile birebir aynı oturma pozisyonun sahip. bacaklardan güç alarak sırtınız dik, kollar rahat ve gevşek, istediğinizde geriye doğru kaykılıp motorun üzerine kapanabiliyorsunuz.