Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haklısın ille sidik yarıştırılacaksa ben diyorum ki hyosung daha uzağa işer çünkü hondanın cbf 250 lerini görüyorum servislerde kenarda yatıyorlar neden? komple motor yapılacakmış 2 bin tl den fazla tutuyormuş e yapınca kaça satar diyorum 2 bin küsüre diyorlar =) isteyen varsa motoru patlak bi cbf 250 var gölcük extreme motorda yatıyor sahibi maliyetinden dolayı yaptırmıyor =)
piyasasda hyosung dolu peki sorun yaşayanlar kaç tanesi? her motor sorun yapar. sorun yaşayanların % 70 i zaten motorun gazını kapatıp redline giden bu motoru 600cc sananlardır ve o insanlar sizin motorunuzla bir tur atsa indirir döversiniz gavur malına mı biniyosun diye. benim hyosung 17 bin km de eski sahibi sıkıştırmış uzun yolda arka piston konikleşmiş ama usta dedi ki 16 binde hangi motoru açsan bundan iyi çıkmaz dedi.
motoruma fok atmayın bakim =) nasıl ki biri bi başlığı hortlatmış adam demiş ki CBR 250 R asla TR ye gelmeyecek diğeri demiş hiç dünyada üretilmeyecek =) ama bugun forumdakiler dalga geçiyor onlarla ''ne olduuuuu'' diye =) 2 yıl sonra belkide biz bu başlığı hortlatıp '' nooldu cbr250r cılar? hepiniz parça parça diye sızlanıyorsunuz kronik sorunlarla boğuşuyorsunuz'' diyeceğiz yada ''herbidende cbr on numara motormuş,şehir efsanesi değilmiş'' diyeceğiz bunu saece zaman gösterecek =)
Nasıl ustaymış o 17 bin km'de hangi motoru açsan kötü çıkar diyen.17 bin km dediğin nedir ki.Millet senede yapıyo onu.Ben 9 ay oldu kymcoyu alalı 10 bin km devirdim.Biz kymcoyu 100 bin km gider diye aldık.Daha şimdiye kadar da kymconun sorun çıkaran bi motorunu duymadık.Siz o kadar alışmışsınızki gt250r ile problemlere , 17 bin kmde konikleşmiş silindire normal diyosunuz.Neymiş eski sahibi sıkıştırmış.Hondanın bi yüz karası cbf250'si var.CBF250 bile pert olana kadar 3 tane gt250r'yi cebinden çıkarır.