arkadaşlar henuz türkiyede kullanılmaya baslanmadı cbr yeni serisi lakın dısarıda oyle degıl kullananlar testınıde yapmıslar
cbr 25o son hız :160-170 videosuda var
ninjada +5 km hız gorunen o
0 ' dan 100-200-300 metrelere kadar hızlanmalarda cbr 250 daha seri ( yapılan degerlendirmelere göre )
stil olarak racıng tarzım degil ama bı satılsın kullanılsın ondan sonra bakılır
turkıyede satılacaklar için abs li opsiyonel olarak sunulacak dıye bılınıyor ama yurt dısında abs lı olmayan modelde var ve 400 euromu dolarmı bir farkta var
vtr 250 gelmıstı fıyat yuksektı satılmadı cbr fiyatları tabıkı otv den dolayı daha uygun hale geldı yamaha 125 cc lık bır motoru alıp kalıte alıcam dıye fazladan 5-6 binlira fazla verilir mi + 250 cc den bile pahalı
naket tarzı olsa ( paramda olsa ) düşünmeden alırım 250 li lik makinayı alırdım
gördüğüm kadarıyla baya bı yakısıklı alımlı duruyor albenısı de var gosterısıde
kedi uzanamadıgı cıger kotu dermıs ( ninjada ayrı bı güzel fıstık yesılı tr de en cok begenılen rengıydı yanılmıyorsam -
kimi esmerden kımı kumraldan kımı sarısından kımı cıkolatadan '' bihter -sütlüsü-findik fistık bla bla bla '' kalitesi bilinenve ıspat etmiş makınalrı yabana aymayalım
davul bıle dengı dengıne , denginizi bulun alın bının
çok güzel deyinmişsin kedi erişemedigi cigere kötü dermiş
bu gün itibariyle ninja ve cbr 250 yi kıyaslama fırsatı buldum. fuarda
biri demiş malzeme farkı var honda da demiş. ne alaka belkide gönlü ondaydı. ben kalitede bir fark seçemedim. insan sevdimi sevdiginde kusur bulmazmış.
bu cbr 250 daha yeni belki dışarda bir senedir kullanılıyor. daha ne oldugu belli degil. motoru ne kadar dayanıyor. vibrasyon ne aralıkta hızlanması nedir. eksantirik zinciri uzayacakmı ses yapacak mı cbf 250 ler gibi belli degil
at gözlügüyle olaylara bakan ne ninja ya binmiş ne cbr250 ye bol keseden atıyorlar. şu iyidir bu şöyledir. ninja 250 ex 250 r diye 1989 yılında üretilmiş 2004 yılında yine yenilkler yapılmış ve en son 2008 yılında enjeksiyonlu ve amerika versiyonu kalbiratörlü olarak yine revizyon yapılmış al devirleri güçlendirilmiş kendini senelerce kanıtlamış pistlerde yarışlara girmiş şimdiye kadar kıronik bir sorunu bulunmayan ninjadan bahsediyoruz .
denenmemiş bir cbr yi daha kullanmadan öne geçirmek tamamen yanlışlık olur.