hocam haklısınız dönüşlerde fren yapılmaz örneğin; ben hiçbir moto gp de yarışan yarışçı görmedim ki virajda fren yapsın fakat ben trafik olan, insan olan yerlerde kullanıyorum. örneğin;Erzurumda çapı büyük kavşaklar var o kavşakları dönerken 3-4 tane ışık falan rastlayabiliyor.böyle örnekler çok var trafikte.ve o kavşakta arabalarla aynı hızda dönmek gerekiyor, kavşağı dönerkende kırmızıya yakalanırsam fren yapmamla beraber sıkıntı çıkabiliyor. ben konuyu bu sebepten açtım ben yarışçı değilim virajda fren yapılmaması gerektiğini bisiklete ilk kez binmiş olan adam dahi bilir, siz eğer sadace pistlerde iseniz size sorun yok
Sen gerçekten çok acemisin

Ne alakası var motogp ile yarış ile.Hayır merak ediyorsun soruyorsun cevap alıyorsun ama beğenmiyorsun.
Abs nedir onun hakkında bilgin var mı ???Hangi durumda devreye girer onun hakkında bilgin var mı ???Devreye girdiğinde ne yapar onu biliyormusun peki ???
Yahu kime sorarsan sor virajda fren sıkılmayacağını bilir.Ha çok sıkıştın yavaşlanman mı gerekti,o zaman dokunursun arka frene,en çok bu kadar.Bunun haricinde Abs'yi devreye sokacak kadar freni sıkarsan zaten bir anlamı kalmaz.Abs devreye girdiğinde oluşturduğu etki ile asfaltı YALARSIN.
Yok efendim ben virajlarda fren kullanabilecek kadar ustayım,high side,low side spin bana vız gelir kontrol ederim diyorsan o zaman Abs'ye niye ihtiyacın var.