Baya detaylı bir anlatım video var. Endonezyada yapılan lansmanın sadece endonezya pazarına olduğu anlamına gelmiyor, üretim orda olacak diye lansmanı orada gerçekleştirmişler. Basın lansmanı değil yerel üreticilere özel bir lansmanmış. Eicmada çok daha ses getireceğini belirtiyor. Hala konsept diyen arkadaşlar hangi konsept motosikletin bu kadar detaylı özelliklerine ulaşabildi acaba? Bu kadar detayı ayyuka çıkan bir konsept olamaz. Tamamen seri üretim hali bu motor ne eksik ne fazla. En uç ihtimal renklerinde değişiklik gösterir geri kalan herşey budur. Ülkemizede tabiki gelicektir ve dudak uçuklatan fiyatlar olmayacaktır çünkü vergi diliminin altında bir hacimde. Lansman fiyatı geldiğinde r25 piyasası neyse onun en fazla 1000(bin) lira fazlası olur.
https://www.youtube.com/watch?v=JdlZRr2HjJE
Baya detay veren bir video olmuş.
Videodaki detaylar:
14.5 litre Depo alüminyum ama yanda flap şeklinde parçaları var onlar plastik.
Alışılagelmiş Sellektör tuşunun yerinde mod tuşu bulunuyor.
Sellektör uzun-kısa tuşunda ek bir işlevle gerçekleşiyor.
Gösterge paneli:
Trip A, Trip B, yedek depo trip, 100km/tüketim ve yakıt/average bulunuyor.
Piste girenler için bu klasmanda bir nimet olan Lap Timer mevcut.Kornanın üstünde lap butonuyla kontrol ediliyor.
Shift light hatrı sayılır büyüklükte.Vites göstergeside var. Saat mevcut.
4stroke 8valf paralel çift silindir. 249.7cc(vergi dilimi altında) PGM yakıt enjeksiyon ünitesi mevcut.
Çok önemli bir detay gaz kolu telli değil elektronik ve buda modların baya işlevsel olabiliceğini kanıtlar nitelikte.
Modlar direk gaz tepkisini değiştirecek.
Çoklu plaka ıslak debriyajı var. 1.9 litre yağ alıyor.
Ters maşa 37mm showa ön amortisörler, prolink 5 kademe ayarlı arka amortisör
Nissin kaliperler. Ön arka bağımsız abs.
110 ön,140 arka lastikler
Sele yüksekliği 79cm
Artçı tutamakları mevcut