senin %100 haklı olduğun bi kazada senin bütün zararını karsılamak zoruda değilmi sigorta????davalık işimi var bunun cocuk (cocuktu galiba) bi küçük devirmiştir herhalde polisin bicezai işlemi olmadımı?
Benim tüm zararlarımı karşılamak zorunda elbette... Ancak trafik raporlarında aracı kullanan çocuk değil babası kullanıyor olarak geçmiş. Babasının 228 promil alkollü olduğu, kaza sonrası olay yerini terk edip kaçtığı polis raporlarıyla belgelenmiş durumda. Adamın kaskosu devredışı kaldığı için sadece trafik sigortasının ödeyeceği miktarı direk alıcaz( sanırım 8000 ytl.)
Geri kalan bedel bilirkişiler tarafından alınan rapora göre mahkeme yoluyla karşı taraftan alınacak. dava olmak zorunda, çünkü ben şikayetci olmasam bile adam ehliyetsiz aşırı alkollü araç kullanarak yaralanmalı kazaya sebebiyet verme, polis memurunu zora sokma(kazadan sonra kaçarken yakalandığı için) suçlarından zaten yargılanacak...
Benim hastane masraflarımı, işe gitmediğim günlerin bedelini, mahkeme masraflarını, bilirkişi ücretlerini, kask ve montumun bedelini ödemek durumunda... Kararı mahkeme verecek. Biz %100 haklı olarak çıkacağız.
Ben şu anda beklemedeyim. Böyle bir kazayı çok küçük sıyrıklarla atlattığım için şükrediyorum. Fazla acele etmiyorum... Allah korudu... Şu anda sakat kalmış hatta ölmüş olabilirdim...
hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum...