Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ladom
Ne uygun fiyatı? Sadece camı soruyorsan o zaten Honda servisinde 4 ytl civarında... Daha uygun istiyorsan bir milyoncuya bak :)
Yıkama konusunda da... en iyisi al eline kovanı süngerini... bir benzin istasyonundan da oto sampuanı al... kopurt kopurt yıka...
oto yıkamacılarında ısı bılmeyen yıkamacılar tazzikli suyu motora cok yakın tutarak boyasını sokebiliyorlar... veya sıktıkları ilac aluminyum parcalarda ız bırakabılıyor...

Selam arkadaslar ben geldim... Yine ukraynadayım yine kievdeyim... önümde 4 zorlu ay var bakalım nasıl gececek... hepinize selam...

ladom
Ne uygun fiyatı? Sadece camı soruyorsan o zaten Honda servisinde 4 ytl civarında... Daha uygun istiyorsan bir milyoncuya bak :)
Yıkama konusunda da... en iyisi al eline kovanı süngerini... bir benzin istasyonundan da oto sampuanı al... kopurt kopurt yıka...
oto yıkamacılarında ısı bılmeyen yıkamacılar tazzikli suyu motora cok yakın tutarak boyasını sokebiliyorlar... veya sıktıkları ilac aluminyum parcalarda ız bırakabılıyor...

Selam arkadaslar ben geldim... Yine ukraynadayım yine kievdeyim... önümde 4 zorlu ay var bakalım nasıl gececek... hepinize selam...

gorkem orda daha saat kac ya

yakuza42

Motor-on dergisi eylül 2007 sayısında yeni kasa cbr test ediliyor... özellikleri yaklaşık olarak bizimkilere benziyor ona bakabilirsin...

kameniv
Bencede...
fatihsevim
Aynı meridyenler üzerindeyiz... Orada saat kaçsa burada da aynı :)

Son düzenleme:
onu söylesene abi yaa :) geçmiş olsun :cyclopsan

gerçekten şuan sitede araştırma yapıyorum bir şeylere rastladım ve kafamda kuşku oldu.
Boyum 1.81 - 1.82 Cm yaş 17 Malüm seneye de boy atarm herhalde :p
Kilom 65 felan Boy olarak sıkıntı yaşarmıyım coğu kişi bundan bahsetiyor
net bir cvp alamadım bu arada ayakkabı numaram 42 felan (modeline göre değişiyor)(bunu sormamın sebebi vites yeri ile ilgili) motoru bilmediğim için
özgür abi bir cvplarsan sevinirim :pale:
Bu motor bana kücük gelir mi yhaa :salut:

senin yine iyi be arkadaşım :) benim boy 1.87 kilo 78 söle ben ne yapayım dün 600f e artçı olarak bindim inince bel fıtığı oldum sandım:mrgreen: bende bu cıbırı alcam söle ben ne yapayım altımda akülü araba gibi durcak:pale:

senin yine iyi be arkadaşım :) benim boy 1.87 kilo 78 söle ben ne yapayım dün 600f e artçı olarak bindim inince bel fıtığı oldum sandım:mrgreen: bende bu cıbırı alcam söle ben ne yapayım altımda akülü araba gibi durcak:pale:

senin ki baya aşırıymış usta sen tırla felan gez :) :cat: :p

[QUOTE="ultraukala, post: 968689, member: 24864"]Hmmm tamam ben de öss'yi kazanayım sen benim motoru al tetik

olur inşallah ya sen kaç istiyodun ve bikaç özellik versene yakıt hızı falan

Görkem naptın, düşündünmü teklifimi, ne diyosun :wiinkk:

Söylemeyi unutuyodum az kalsın. Dün gece acayip bi kabus gördüm. Cıbırımı sonunda almışım. Apartmanın önüne parketmişim. Ama ne kilit var ne başka bişey. Balkondan bakıyom motora. Sonra noldu bilmiyorum rüyamda uyumuşum sanırım :mrgreen: Rüyamda sabah uyandım. Balkondan motora bakem dedim. Oda nesi, motorun yerinde yeller esiyor. Hemen atladım Bianchi'me. Bizim mahalleyi turluyorum. Nerde bu motor diye, sonra umudumu kesip eve geldim. Umarım alan kişi getirir diyorum. (Neden getirsin ki? Bunun cevabınıda veriyim. Benim gerçek hayatta rüyada değil yani :mrgreen: bisikletim canım Bianchi'm çalınmıştı. Ve yaklaşık 3-4 ay sonra geri gelmişti.) Nasıl sıkıntı bastı rüyamda bi bilseniz. O kadar uğraştım para biriktirdim, daha aldığım ilk gün çaldırmışım. Ama bende hata, neden bodruma kitlememişimki sanki :)

Son düzenleme:
Gerçekten yani hasta oldum iyice motora sanki motor şuan elimde değil ya tek arzum beynim hep ona odaklandı yhaa :salut: :salut:
Bulundğum şehirde Meğerse bir tane daha ''Honda CBR 125'' ama siyah :salut: Bu kadar olur dedim.Şehirde gezerken bir tavukcu dükkanının önünde gördüm.
Adam iyi biri 4300 Felan km yapmış Ama motor temize benziyor.Öyle hor kullanılan bir motor değil gibi (inş öyle değildir)..
Sahibi de borcları olduğu için bir de Honda Titan var onu da satıyor
Başka bir amacı yok herhalde (Motor hemde siyah yhaa :salut: Of
valla motor resimdeki gibi değil yanında olmak üstüne binince anlayacaksınız
Lafım şu Bisiklet diyenlere...Birazdan resimlerini koyuyorum :cherry: :queen: :salut:

İşte Motor bu;

Evet Bu granaj hakkında yardım edebilecek olan var mı ?
Motorun Honda yazan kısmında bakın Orda catlak var motor düşmüş
Acaba ne kadar tutar orasını yaptırması Bilgisi olan yardım lütfen.. :silent: :)
Üst granaj herhalde

Son düzenleme:
bi kere honda yazan yerdekı catlak grEnaj olmuor depo oluyor granaj deil arkadaşım grenaj yanlış anlama dogru bılgıye sahıp olman ıcın dıyorum hatanı gostermek ıcın deil motor gzele benzior fakat on fren elcigi gozume carptı ucundaki topak kısım yok kırılmış ve muhtemelen motor bi kaza geçirmiş deponun ustundekı yer ıcın sahibi ne diyor sana ?

hem bu arada üzerindeki yazıların hiçbiri orjinal değil bu motor komple boyalı arkadaşım benden soylemesi orj yazıları cok pahallı oldugundan arkadas belliki sticker tercih etmiş en dandiginden..

Son düzenleme:
şu an CBR125 karbüratöre ihtiyacı olan varsa bana haber versin...

kdv dahil 632 ytl..

orjinal Honda fabrikada 1 adet kalmış...normalde buluanbilen bişey değil...Belçikadan getirilirse 15 gün...orda olmayıp Japonyaya sipariş verilirse 1 ayda geliyor...bilginiz olsun...bayimle konuştum...

sola yatmış..sol manetın bır parcası yok..
sol gıdon dakı oyle bı kumanda yok zaten grı olan..boyatmıs ama her yerını:)
bu motor temız fln degıl

2 fotodan neler bulduk

belçikadan parça gelişi o kadar sürmüyo be mete abi..biz daha önce bir ark için getirtmiştik 7 gün içinde geldi takıldı

Son düzenleme:
bi kere honda yazan yerdekı catlak grEnaj olmuor depo oluyor granaj deil arkadaşım grenaj yanlış anlama dogru bılgıye sahıp olman ıcın dıyorum hatanı gostermek ıcın deil motor gzele benzior fakat on fren elcigi gozume carptı ucundaki topak kısım yok kırılmış ve muhtemelen motor bi kaza geçirmiş deponun ustundekı yer ıcın sahibi ne diyor sana ?

hem bu arada üzerindeki yazıların hiçbiri orjinal değil bu motor komple boyalı arkadaşım benden soylemesi orj yazıları cok pahallı oldugundan arkadas belliki sticker tercih etmiş en dandiginden..
yarın detaylı araştıracağım soracağım tşkler eksiğim hatam var farkındayım sorun değil

sola yatmış..sol manetın bır parcası yok..
sol gıdon dakı oyle bı kumanda yok zaten grı olan..boyatmıs ama her yerını:)
bu motor temız fln degıl

2 fotodan neler bulduk

belçikadan parça gelişi o kadar sürmüyo be mete abi..biz daha önce bir ark için getirtmiştik 7 gün içinde geldi takıldı

Evet deponun üzerinde hafif catlak var acaba zararı ne olur
ne kadar tutar maliyeti yaptırması ??
Fiyatdan düşürebilirim motor bulunduğm şehirde yakın yerde
2006 Modelmiş 4300 km Felan Acaba motorunu kontrol ettirsem sorun yapar mı
yani temizse her şey benim için cok iyi de hoşuma gitti
130 km/h yapar dedi sordum da..

Son düzenleme:
Yakuza fiyatı bence bu mototra çok!!!

Biz sadece burdaki 2 fotoda
grenajda çatlak gibisinden şeyler gördük.. 4 küsür istiyor,
gel 3.250 en salamından, görünüş olarak da en güzelinden Görkem 'in al..
Şehirlerin ayrı olması bişi değiştirmez.. Buna o oara değmez bence...

Son düzenleme:
bence tugce haklı..zira bu motor bu kadar boya,bu kadar kırıkla ve bu kadar stickerlarla 2500 ytl bile etmez..
görkemin motoru el emeği göz nuru yapılmış motor:)
temiz motor..

bence o motora değmez motora bakarsan toz içinde boyle binerken nasıl rahat ediyorlar anlamış değilim sen bosver yakuza tugçenın dediği gibi ya gorkemınkini yada turuncu anlastıgın cbryi al bak keyfine

Görkem'in motoru almasan bile,
bu motora o para verilmez ya...
Km s, önemli değil , belliki arıza bu motor...
Sıfır al temizini al bunu almaktansa..
Hayalini yıkmış olamayayım ama görüşüm bu...

bak sana bişey anlatayım bizim burda abdurrahman usta var benım emmiogluyla(melocan) beraber gittik konusmaya başladık adam dediki geçende bi motor geldi adam 50-60 km binmiş sonra geri vermiş bayide ustaya vermiş motoru usta hemen bi silmiş yaglamış sonra KM SIFIRLAYIP bayiye yollamış ve o motor sıfır diye satıldı belki bu notordada oyun vardır bilinmez ama tavsiye etmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar