Tabiki yakıt tasarrufu, dezavantajını bilmem.
enjeksiyon olursa daha cok yakar diye duydum bu konu hakkında kesin bilgiye sahip değilim o yüzden yalnış biliyorsam düzeltin.. :wiinkk:
Tabiki yakıt tasarrufu, dezavantajını bilmem.
tşkelr anladım sayende bilgilenmiş oldum aman zaten motor az yakıyo benim kiAbi enkjeksiyonlu daha az yakmıyormu?Haddim olmadan sorayım bir yanlışın olmasın
Ayrıca şu linktede belirtildiği üzere;http://www.totalmotorcycle.com/photos/2008models/2008models-Honda-CBR125R.htm
- Honda's advanced PGM-FI fuel-injection system delivers the precise amount of fuel for optimum performance. You get easy starting, accurate throttle response, better overall performance, and even lower emissions and improved fuel economy compared to a bike that uses a carburetor.
Yani;enjeksiyonun yararları;
1)Motor kolay çalışır,
2)Ortalama güçte artış olur,
3)Daha az emisyon ve bu sayede yakıt tasarrufu
Tamamen texte bağlı kaldım ve kendim çevirdim.
slm sizce bu cbr 125r , yzf 125 i geçer mi?
kımsenın kesın bısey dıyebılecegını sanmıyorum cunku yzf 125 su anda pıyasada yok nısan sonu pıyasaya surulecek ondan sonra yaparız bu geyıgı o gecer bu gecer dıe
motor özellikleri yazıyor 2.sininde herhalde kıyaslayın![]()

yazmışımTabi her zaman sürücüye bağlıdır bu motorun hızı sürüşü de.. :cherry:
Şimdi şöle bişe var.yzf cbr'a göre daha ağır.Ayrıca lastikleri çok daha kalın cbr'a göre.Ondan sora yzf 15hp'e denk geliyor 1W=1,3....Ps civarı bişe.Yane bir çok etken var.Ağırlık lastikler falan düşününce cbr olumlu çıkıyor.SOra 2hp az deil 15hp'lik bir makinayı kıyaslayınca.%15 civarında daha güçlü.Çıktıktan sora yorumlar yapılır![]()
evet akın haklı ki bende onu demeye çalıştım..
bu arada motorun işlemleri 750 gün sonunda sonuçlandı..motor satıldı..
sabah sevdim çıkarken
bu işi bu kadar uzatan kendime alıcıya hava şartlarına ama en çokta disiplinli çalışmasından dolayı bakırköy tt ye teşekkür ediyorum..
29/05/2006 başlayan heyecan 13133 km'de 21/02/2008 tarihinde RESMİ olarak son buldu..
700.cbr veda yazımı okudugunuz için teşekkürler..
sevgiler..
vay be baya gezmişsin abi sen :mrgreen::mrgreen: aşmışsın artık kendinievet akın haklı ki bende onu demeye çalıştım..
bu arada motorun işlemleri 750 gün sonunda sonuçlandı..motor satıldı..
sabah sevdim çıkarken
bu işi bu kadar uzatan kendime alıcıya hava şartlarına ama en çokta disiplinli çalışmasından dolayı bakırköy tt ye teşekkür ediyorum..
29/05/2006 başlayan heyecan 13133 km'de 21/02/2008 tarihinde RESMİ olarak son buldu..
700.cbr veda yazımı okudugunuz için teşekkürler..
sevgiler..
nasipse falcon..
bi ihtimal er-5 veya gs500..
yine fazla kastırmadan alıcam ya..cbri ole rahat rahat ödeyerek almıştım..
1 yıl kredi çekip öyle alıcam bu sefer 2 yıl coook uzun
not:yakuza 6 ay kullanmadım..)