Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Birkaç sorum olacak sizlere...Bizim sinyallerin beyaz sinyal camları var 4tanesinin fiyatı ne kadar?Ayrıca bizim sinyallerin içinde normal beyaz ampul mü var hiç ellemedim de.BEyaz camları takınca ampulleri de deiştirmek gerekecek mi?Fiyatlarını bilen varsa beyaz camların çok memnun olucam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10.007 de ben olayım scooter cıysak sanane ukala herif nolcak oda motur buda
ben kaza yapsam 150 ytl ye masraf tamam ama sen bi motor parası vercen ona ne dicen :p:mrgreen::p

10.007 de ben olayım scooter cıysak sanane ukala herif nolcak oda motur buda
ben kaza yapsam 150 ytl ye masraf tamam ama sen bi motor parası vercen ona ne dicen :p:mrgreen::p

Kazayı düşünsek motora binmezdik :cat:

10009 uda ben yazayım bari tam olsun.06bluedragger laf atma abicim parça fiyatlarına :mrgreen:

yapsın yahu japoncuyum ben...Hiç olmazsa parçalarım durduğu yerde bozulmuyor, giderken dökülmüyor:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
amacım rencide etmek değil
ne yani çinli scooter kullanıyosak adam değilmiyiz

kanka cıbırın parça fiyatları uçmuş adi herifler motorun parçalarını sıfır motor fiyatına satıyolar

capon capon diyonuz alın hayrını görün benim hussar taiwanlı hiç sorun çıkartmıyo 2 senelik motor yıpranan 1-2 parçasını değiştirdim onun dışında sorun yok..

bu arada ilk taşı o attı..

kanka cıbırın parça fiyatları uçmuş adi herifler motorun parçalarını sıfır motor fiyatına satıyolar

capon capon diyonuz alın hayrını görün benim hussar taiwanlı hiç sorun çıkartmıyo 2 senelik motor yıpranan 1-2 parçasını değiştirdim onun dışında sorun yok..

la usta hem laf atıyon sonra dönüyon ayıp sende var ya :D :queen:

valla pahalı felan ama kalite konuşuyor HONDA boru değil yane :D
kazayı düşünüp de almıyorum ben motoru sizi bilmem ama ALLAH korusun.
o çin marka motor ile yolda kalmaktan
adam gibi motorumla hayatımı yaşarım daha iyi benim düşüncem bu :)

İnternet'de bir cbr buldum choq hoşuma gitti cokk :D
Acaba motoru alınca plakalığı kaldırıp plakayı başka arka tekerin o araya mı koysam daha klass oluyor ah nisan ah bir gelse de moturuma bir kavuşsam :)

Birazdan alacağım moturun bütün resimlerini koyayım biraz yorum alayım :)
İşe yarayayım :)

Son düzenleme:

Minik bir espri idi benimki umarım yanlış anlamamışındır...Kesinlikle rencide amaçlı deildi...

la usta hem laf atıyon sonra dönüyon ayıp sende var ya :D :queen:

valla pahalı felan ama kalite konuşuyor HONDA boru değil yane :D
kazayı düşünüp de almıyorum ben motoru sizi bilmem ama ALLAH korusun.
o çin marka motor ile yolda kalmaktan
adam gibi motorumla hayatımı yaşarım daha iyi benim düşüncem bu :)

İnternet'de bir cbr buldum choq hoşuma gitti cokk :D
Acaba motoru alınca plakalığı kaldırıp plakayı başka arka tekerin o araya mı koysam daha klass oluyor ah nisan ah bir gelse de moturuma bir kavuşsam :)

Birazdan alacağım moturun bütün resimlerini koyayım biraz yorum alayım :)
İşe yarayayım :)

Yok o kuyruğu o hale getirmen plakalığı kaldırıp plakayı lastiğin oraya biyere koymakla olmuyor :wiinkk: Biraz işi uzun onun...Çok istersen hali hazırda bulunan o çok beğendiğin motoru satın alabilirsin...SAtılık bildiğim kadarıyla :mrgreen:

Son düzenleme:
Benim Aşkım

Buda alacağım motorum Benim aşkım :) Hastayım bee bir gelse..

Budaa işte öyle son resmi :D

İyi forumlar :)

Minik bir espri idi benimki umarım yanlış anlamamışındır...Kesinlikle rencide amaçlı deildi...

Yok o kuyruğu o hale getirmen plakalığı kaldırıp plakayı lastiğin oraya biyere koymakla olmuyor :wiinkk: Biraz işi uzun onun...Çok istersen hali hazırda bulunan o çok beğendiğin motoru satın alabilirsin...SAtılık bildiğim kadarıyla :mrgreen:
Benim alacak olacağım motor biraz daha bana göre fiyatı da ondan :D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Minik bir espri idi benimki umarım yanlış anlamamışındır...Kesinlikle rencide amaçlı deildi. :mrgreen:

yok be kanka yazıyı okurken saçmaladığımı sooradan farkettim sen takma kafana kıvırcığım..

cıbırı bende çok seviyom parça fiyatları biraz soğuttu..

Hmmm ne kadar bu fıstığın fiyatı bakalım yakuza42

06bluedragger Şimdi yanlış anlamadığını görünce sevindim...AYrıca atıfta bulunduğum kişi bi ara okursa sesi çıkar yolda giderken onu bırakanlar utansın...eski metalgot'üm :) az çekmedi hani :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

06bluedragger Şimdi yanlış anlamadığını görünce sevindim...AYrıca atıfta bulunduğum kişi bi ara okursa sesi çıkar yolda giderken onu bırakanlar utansın...eski metalgot'üm :) az çekmedi hani :)

metalgot ne işe yarar

adım kerem..

Valla ne diyim Nisanda 2.000 ytl Haziran sonu (Temmuz başı) 1.500 ytl vermeyi düşünüyorum + Kask hediyeli işte 4.000 ytlden düşürdüm
Belki (3.750 olur)
7.000 km'de sağ tarafdaki yan granajda 2 cizik var kücük o kadar kötü değil eksoz'da hafif var bakımları tam yapılı işte :) Orjinal bakılmış motora
ek felan yok :)
bulunduğm yere yakın olduğu için hem fiyat bakımından hem yer bakımından tam denk geldi aile sorunu da geçsin elimde aşkım benim :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
inşallah alırsın cıbırı babana söyle yardımcı olsun ..

Valla ne diyim Nisanda 2.000 ytl Haziran sonu (Temmuz başı) 1.500 ytl vermeyi düşünüyorum + Kask hediyeli işte 4.000 ytlden düşürdüm
Belki (3.750 olur)
7.000 km'de sağ tarafdaki yan granajda 2 cizik var kücük o kadar kötü değil eksoz'da hafif var bakımları tam yapılı işte :) Orjinal bakılmış motora
ek felan yok :)
bulunduğm yere yakın olduğu için hem fiyat bakımından hem yer bakımından tam denk geldi aile sorunu da geçsin elimde aşkım benim :) :)

yakuzanın dediği motor bu

http://www.sahibinden.com/gel_gor_cbr125WQQaXQQ4500411WQQpXQQdisplayitem

valla bende alırsam bu motoru düşünüyordum yakın oldugu için ama sana nasipmiş aldıgın zaman gule gule binersin:rendeer:

innşallah kardeşim sende alınca banada temız bulusrun konyadan bende karamandayım zaten atlar gelirim

görkemusun kuyruğu len o :queen:adam kendi elleriyle yaptı alt kapağı ama tam oturmadı :D aradabi bagajdaki zinci sarkıp arka lastiğe dolanıyo :p

diyorki
kendi elleriyle ölçtü biçti yaptı onu..
onun bi eşi yok..
farklı olmak istiyorsan o cbr'ı al..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar