Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

geçmiş olsun..

peki ultraukala abicim son bak bu yeni geldi aklıma

smdi sn egsazt takıcan ya yol tutsunu arttrıomus dorumu

normal mesaja devam:

akşam nası canım motor kullanmak ıstedı tam böle uzerımı degıstırıcektım yagmur basladı..dedim bu bi işaret:D

satılacagı ıcn nolur nolmaz kullanmıyodum..yıne kullanmadım ama özledim:(

Son düzenleme:
geçmiş olsun..

peki ultraukala abicim son bak bu yeni geldi aklıma

smdi sn egsazt takıcan ya yol tutsunu arttrıomus dorumu

normal mesaja devam:

akşam nası canım motor kullanmak ıstedı tam böle uzerımı degıstırıcektım yagmur basladı..dedim bu bi işaret:D

Yol tutuşu muhteşem oluyor benim bi arkadas taktı viraja 240ile girdi tık demedi cbr125.Nasıl oluyorsa artık bilmiyorum..

Bi de sen cbrı satıcaksın ya o zama ndoğan görünümlü sahin falan almıcaksın dimi...haşmet ne? comet mi :)

HRC

normal mesaja devam:

aynı çelişkiyi bende yaşadım ve sonunda bindim yine :) , ama yağmura yakalanmadan dönmüş oldum eve

Bu şekilde yaklaşırsan özgür bir de nazar değer valla.Aynı sorunu bir arkadasım yaşamıştı...900rr ile motor yatak sarmıştı :) o yüsden fazla üstünde durmamanı öneririm...

dogan gorunumlu sahın = falcon
haşmet = comet

akın 900rr kısmını anlamadım:( yeni kalktıgım ıcın olabılır:p

yardımmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar bana cbr 125r ampül fiyatını söylermisiniz 1 tanesini benim uzun yanan ampül patladıda

arkadaşlar bana cbr 125r ampül fiyatını söylermisiniz 1 tanesini benim uzun yanan ampül patladıda

yav biriniz sevabına arkadaşa bi yardımcı olsun...benim öteki topiktede yazmış bilmediğim için bişey diyemiyorum...varmı bilen...

hoca sende kendini tanıt falan bi tanışma topiği aç...daha alacağın çok bilgi olacak buralarda...

Ön far için tek ampülün fiyatı 8 ytl, değişimi serviste yaparsan 10ytl'ye çıkarsın...

Ben cbr 125 hastasıyım :)
daha motoru almadım alacağım ama geçen bir arkadaş koymuş
bu ampüller beyazdı herhalde cok hoş duruyordu sarı cok bayıyordu motoru
acaba ne kadardır beyaz ampüller ve bunlar hangileri
şimdiden hazırlık yapıyım da :)

Eski toprakların sesi çıkmaya başlamış yavaştan :) onur.sual-carcharoth(okan)-ertech-özgürcan...

Bu arada feyizoğlunda devil header dahil egsoz sistemi var full.Benim de bi kaç arayanım var satılabilir motorum.Eğer satılmazsa yazı bunla devam edecek olursam maddiyata göre.Bu egsoz sistemini takmayı düşünüyorum.600ytl fiyatı...

Ayrıca lütfen üslubumuza dikkat edelim arkadaslar seviyeyi düşürerek hiç bir şey elde edemezsiniz...Aramızda bay-bayan her kesimden insan var.Herkes bu sözleri kaldırmak zorunda deil...

Akıncım arayı fazla açmamak gerek dimi :) Seninlede görüşemiyoruz uzun zamandır. Bir denk gelsekte kaçırsam şu CBR'ını sattım satalı hiç cbr kullanamadım çok özledim yahu. Kampüste denk gelirde motoru yerinde göremezse bilki ben kaçırmışımdır. Birdahakine affetmem bak :mrgreen:

En iyi motor olmasa da imkanlarına göre iyi bir motor...
cıbır cıbır:cherry:

Tuğçe sendemi CBR aldın :silent: Hayırlı olsuuun.

yok hocam daha almadı bilidğim kadarıyla nisan da alacaktı galiba o :)
ben araya karıştım tuğçe kusura bakmassın inş

Akıncım arayı fazla açmamak gerek dimi :) Seninlede görüşemiyoruz uzun zamandır. Bir denk gelsekte kaçırsam şu CBR'ını sattım satalı hiç cbr kullanamadım çok özledim yahu. Kampüste denk gelirde motoru yerinde göremezse bilki ben kaçırmışımdır. Birdahakine affetmem bak :mrgreen:

Tuğçe sendemi CBR aldın :silent: Hayırlı olsuuun.

Hmmmm:queen: Diyorum ben de arayı fazla açmamak gerek...Bi buluşma ayarlayalım yaf şöle sen ben sertaç.Hatta abartalım olayı fuara birlikte gidelim ne dersin?Bu arada sertaç derslere başlamadı başlasın gelirim kampüse kaçır kaçırabildiğin kadar cıbırımı sana feda olsun yaf:rendeer:

Ben de şu sıralar satabilirim elini çabuk tut bak :wiinkk:

Ayrıca tuçi pozitif enerji verebilmek için kendine cıbır yazmış durumda oraya :wiinkk:

Son düzenleme:
10.000. msj sırf bunu merak ediodum ben yazdım onuda kısmete bak:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

mhrrmkpnr şşştttt çık aramızdan scootercıların ne işi var aramızda yahu :p Bi de marifetmiş gibi sölüyor 10bininci mesajı yazmak için geldiğini :)

10 bin 5 te ben olayım o zaman
pek yazmaya vaktim olmuyo ama bundan sonra daha dikkatli olucam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar