cıbır derken cehpper demek istedin her halde :queen::queen:
Ben cıbır diorum ,cıbırı seviorum cabbar da derim:cherry:
cıbır derken cehpper demek istedin her halde :queen::queen:
ya alalı 3 gün oldu motor önceden beklediği için akü zayıflamış şimdide bitti.. marş basmıyor havalarda kötü 2. viteste vurdur diyorlar ama yağmur dinmeli saten acemiyim.. aküyü sökemezmiyim..?
Sen chopper dedim falanmı sandın anlamadı ben:cherry:
CBR 'ın harf aralarına 'ı' koydum ben sadece..
Cruiser demedimki:cat::
e bunlarda cehpper lerimiz malum hayat şartları costom alamıyoruz bunlarda bizim türkiş cehopper ler oluyor :queen:
sen cbr için cıpır dedin okey anladım jeton geç düştü küsura bakma :queen::queen::queen:
Tı tı tı tı...:cherry:
Küçük ama deil mi :mrgreen:
işte önemli olan boyu değil işlevi
küçük ama güzel
bilirse gene bizim cbr cılar bilir
"en fazla" 100 ytl civarı bir eldiven alayım diyorum, varmı tavsiyesi olan
bir de nic tpg serisinden kullanan var mı aramızda
Aküyü sökmek basit söküp yenisini takabilirsin... Ancak bence başka bir CBR'den takviye yaptırıp çalışrtırmanı sonra biraz yol yapıp dolmasını tavsiye ederim. BU işlemleri yaptıktan sonra yine biterse değiştirirsin aküyü...
ama ne yazıkki esenlerde cıbır yok hatta motor bile çok az.. aküyü nasıl söküceğümü bilmiyorum yan grenajları bile çıkartamadım.. akü netarafta bilmiyorum bana detayları yazabilirseniz sevinirim..
tşk
Yukarılara bakarsan akünün nerde olduğunu yazdım...![]()
ya kusura bakma ertech kardeş bu forumda acemi olduğum ve birazda panikten dolayı hızlı geçmişim forumu yazını atlamışım önceki sayfada kalmış..
çok teşekkürler yardımın için istediğim buydu aküye ulaşmak.
yarın arka koltuğu çıkarttıktan sonra dediğin gibi o vidaları gevşetip koltuğu çıkartıcağım sonrada aküyü götürüp bi şarj ettirim, çalıştırdıktan sonrada jikleyi çekip bekletsem olurmu şarj olsun diye, çünkü hava yağışlı ve ben çok acemiyim ilk motorum..ama en kısa zamanda bol pratikle çözücem işi inş.
k.ç.i bak. teşekkürler..:cat: