Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hocam 155 yapanı duydukta bizim makinalar 160km yapması bana ihtimal dısı geliyor her nekadar egzos modifiyesi yapsada.o arkdasını buraya bekleriz resimleri mumkunse videolarınıda bekleriz.nasıl 160km yapiyormus olursa bizde yapalım.bizimkide cıbır değilmi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum arkım hemde ıkı kısı 160 yapmıs sanırım bayır assagadır ya ben onu bunu bılmem herıfın motoru asırı seri bişi anlamadım gıttı resımlerını koyarım ben motorun video fln cekemez cnm nasıl ceksın yok ama bende ınanıyorum artık o hızlara cıktıgına

Arkadaşlar rodajı iyi yapılmış bakımlı bir cbr125 160 görebilir, ancak yol koşulları buna müsade etmesi gerekir. (rüzgar durumu, yol durumu, sürücü ağırlığı, kullanım stili gibi)

Ben standart bir CBR 125 ile (hatta 120 lik duro lastik) hafif rampada 155'i gördüm (arkamda notebook çantam, kıyafetlerim ile birlikte yaklaşık 80-85 kg. geliyordum)

Bursaya giderken yine bu sürate ulaştım ve Akın beni geçti... Yani 160'ı gördüğüne inanıyorum.

Son düzenleme:
arkın boyu kısa 1,60 fln motora iyi yatıyor ama her cbr 125 basamıyor ne tuhaf :) rodaj olayıdır oda sanırım gercı o kadar hızında pek doğru olduğunu dusunmuyorum

Evet abi sattım ...

İlk motoru satmak çok zor bişeymiş... :)

Henüz satmadım ama düşüncesi bile ürkütücü.. :pale: Bir de önümüzde ki ay motorum pembeye boyanacak ondan sonra asla satamam..:pale: Ama tabii Transalp alacak olsam, gözünün yaşına bakmam o ayrı.. :p

:mrgreen:

arkıma gene sordum duz yolda 155 yokus assagada 165 basıyormus hemde 2 kısı :) motorda ahanda o hadı iyi seyırler :p

GKN

ya benim aklım bu cbr 125 i almadı hiç
nasıl oluyorda bu hızlara ulaşıyor, 165 hemde 2 kişi
bende gilera gfr 125 vardı, 2 zamanlı exup lı olmasına rağmen tek başına uzuun bi rampa buldummu yatmak bi yana depoya yapışarak anca 180 km gibi süratleri görebiliyodum..
motorumdaki iridyum buji vets 185 koluna rağmen
şimdu bu pisiklet die dalga geçtiğim motorun 165 km 2 kişiyle yaptığını duydukça hayreler içersine giriyorum..
neyse ne kısa zamanda denk gelsin bi denicem bakalım nasıl gidiyomuş..

165 km 2 kisi zor ya..yanı benım aklım almıyo acıkcası..
tek kısı sadece 1 kere bulunucak kosullarda(lafın gelısı) 155 yapılır..
ama 2 kişiyken 165 km zor..
helal olsun demek duser
bana

GKN koptum vala bısıklet :) banada öle gelırdı ama gör ıste benım gıbı cusselı bı motoru bıle her turlu gecıyor o gordugum cıbır :) dıyecek bırsey yok helal olsun

ama kendı motorunla kıyaslama yapma sende turbo varartı 2 zaman falan fln.feneryoluymusun bızım buralardansın yanı ıstersen bı aksam görusuruz beraber kopruye cıkarız cbr da bastıgına ınanırsın bende arkanızdan gelırım :mrgreen:

benım makınede en 130 gordum konya yoluna cıktım kaç basacak dıye fazla zorlamadan 130 yaptı arkalar 130 luk aşırı titresim vardı guvenemedım fazla yolda bos olmayınca cesaretım kırıldı 165 gorenlere helal olsun demek duser

GKN

olur abicim her zaman
yani demek istediğim gfr ile kıyaslam deilde,
gfr gibi bi makian o sürati görürken cbr ın bu süratleri görmesi mükemmeb bişey
gs 500 kullandım 10 gü nkadar önce 190 ı göremedim..
tabiki bunda rodaj şekli şemali ve makinanın sağlık durumuda çok önemli..
yani diyeceğim o yapamaz kesinlikle demiyorum
modial 150 lik scooter ın arabayla (opel) yanından giderek 135 km yaptığını gözümle gördükten soora inanırım :mrgreen:

2 kişi 150 bile görülemez bence...

Yanlış anlaşılmasın tek kişi uygun koşullar sağlandığında 160 km. süratin görülebileceğine inanıyorum. 2 kişinin 165 görebilmesi fantazi olmuş :)

yaa bişe sorcam cok karısık topic üşengeçliğime geldi. Bu motorun hastasıyım valla bikac sorum olcaktı.
1)Siz, Full depo sınırlarda kac km yol gidiyortsunuz depo kaca fulleniyo kac litre
2)e-5te kac km kızla seyrediyorsunuz. makinayı zorlamadan yuksek devirde 120 rahat gidiyormusunuz. uzun yolu hic kesmeden 120 ile.

yaa bişe sorcam cok karısık topic üşengeçliğime geldi. Bu motorun hastasıyım valla bikac sorum olcaktı.
1)Siz, Full depo sınırlarda kac km yol gidiyortsunuz depo kaca fulleniyo kac litre
2)e-5te kac km kızla seyrediyorsunuz. makinayı zorlamadan yuksek devirde 120 rahat gidiyormusunuz. uzun yolu hic kesmeden 120 ile.

valla arkadaşım bu makinanın deposu zır boşken 30 ytl lik yakıt alıyor 10 litre depo var... bununlada şehir içi ortalama 100-110 bin arası yakıyor buda bi depoyla ankara trafiği için konuşursak 280 km ye kadar gidiyor... tabi bu benim sürüşüm 6000 den sonra henem vites yükseltirim sakin kullanırım. şehir dışı ise kırşehir ankara gidip geliyorum genelde motor yüklü oluyor benim ağırlığpım artı arka 130 luk ön 100 lük lastik olmasına karşın 90 km sabit hızla 85-90 bin yakıyor. buda sana şehir dışında 330-340 km gibi bi menzil veriyor fakat diyorum ya bu benim kullanış tarzım bakımları eksik etmem kendim yaparım motoru asla yormam... sende ne yakar bilemem...

ikinci soruna gelirsen bi sefer acele işim vardı elmadağdan sonra benzin aldım ve kayseriye kadar gaz kesmeden 100-110 gittim ve motorda hiç bir sorun yok ama dediğim gibi benimki baya hantal orjinal lastiklisi ne deer bilmem..

Ya arkadaşlar bu arada bu cbr 125 in kullanım kitapçığı olan yokmu? bunun zincir değişimi kaç binde bi yapılıyo?

Son düzenleme:
honda rules'em all.........

125 lik cbr düz yolda 150kmh/s görsün anırırım...:queen:

Son düzenleme:
başkentin_asi_pilotu,
acıklamaların icin teşekkür ederim.
senin soruna gelirsek Honda bayiliginden kitapcık istemeyi denedin mi?? benim bi arkadasım sonradan kitapcık almıstı bayilikten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar