Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

buğra ucuz atlatmışta ömere yazık olmuş bende bi sfer parmağımı kırdım minimum 50 gün tel takılı duruyo parmakta ondan sonra çekiyolar.

@ suspect

Kardeşim çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Cana geleceğine mala gelsin boşver dimi. :cat::cat:

n725126772_185702_3627.jpg
n725126772_185703_3861.jpg

özgür gelmiş hoşgelmiş....:rendeer:

görkem bu fotoğraflar ülkemizden mi acep :)

Buğra çok çok geçmiş olsun...

Özgür, hoşgeldin be kardeşim. Çok sevindim dönüşüne. Umarım İngilizce'ni epey bir ilerletmişsindir.

Bu arada Görkem bu fotoğraflar ne alaka. Yoksa yeni kasa geldi de yavaş yavaş mı açıklayacaksın? Hayırdır?

Bu arada Buğra ve Ömer çok çok geçmiş olsun.

Ben de bizim Düşmez Ömer nerelerdedir diye düşünüyordum, düşmekle meşgulmüş meğer. Yavaş yavaş adam olacan sen Ömer, olum lolipop yemek nerden aklına geldi motor üstünde, enteresan adamsın inan...

Son düzenleme:
yok abicim o iş tamam makina arıyorum yaw!...
ertech abi selam abi naptın makina ya topic açacaktın??

Son düzenleme:
ahmetcan
Ben de satıyorum makineyi aklında bulunsun... 3.500...

Yavaş yavaş adam olacan sen Ömer, olum lolipop yemek nerden aklına geldi motor üstünde, enteresan adamsın inan...

Ahaha bu yorumuna çok güldüm :cherry:

Bu arada daha gelmedi abi fakat yamaha r125i getirirse hondada yeni kasayı getirir...

Pra
'm hoşgeldin memleketine. Şimdi yorgunsundur fosur fosur uyuyosundur... Ayılıp da meşgul olmadığında ara buluşalum görüşelim bi ya özledik valla...

Son düzenleme:
muhashdah dgrmr abim naber ya Bende güldüm o yoruma Kopuk bısı ya
Yavaş yavaş adam olacan sen Ömer, olum lolipop yemek nerden aklına geldi motor üstünde, enteresan adamsın inan...

:mrgreen::mrgreen:

Lolipopu bakırkoyden aldım bagcılara Gıderken 1 tne yedım 2. sini bagcılarda açtım :D otobana Cıktım otobanda Oldu ısde esenler 100 yıl Aksaray Tarafında :D:D:D ee nabersınız dgrmr Özgür abi sen naaptın abı ıyısın :D:D

m_Ali
buğra ucuz atlatmışta ömere yazık olmuş bende bi sfer parmağımı kırdım minimum 50 gün tel takılı duruyo parmakta ondan sonra çekiyolar.

abim parmagım kırılmadı Benim Ayak tarak Kemigi Demir koydular 20 gun sona Çekicekler Derinin Üstünde ucu diger parmagada Platin taktılar.. :):)

Eh artık ben bu topicden çıkmalıyım sanırım.

Bugün motorumu sattım, paramı aldım. Bundan sonrası askerlik, artık askerden dönüşte gusel bişiler bakıcam. Üzerimden buyuk bir yuk kalktı, özellikle kaza yaptıktan sonra iyice soğumuştum iyi oldu.

Gözün aydın Buğra...

Uzun dönem gidersen dönüşünde 2009 modeller kendini göstermeye başlar. Hayırlı teskereler şimdiden.

yok daha uyku sorunum olusmadi ama alisamadim:D

motoru yarin cikariyorum nasipse..
gerci butun korumalarim arzuda nasi olucak bilmiyorum

abi sen kulaktan dolma bilgilerlere inanma.. özellikle sonu miş ve muşla biten cümlelerin çoğu yalandır.. :p ben iki kişi ile 125, tek kişi ile 135 görüyorum.. ama son 1000 kmdir hiç otobana çıkıpta basmadım.. denemek lazım..

walla ben cbr125 kullanmadım ama bi arkadaşımın motoru var yarı otomatiklerden 110luk 2 kişi 130 görüoz bence eğer o motor 2 kişide onu görüosa 125 cbr için çok az derim....

SuSpect abim sendemi düşünce motordan Sogdun ya nası oluyo yaw :S:S Ben neden Sogmadım ayagım alcıda 20 gun daha yatıcam platin takıldı Ama sogmanın aksine Fazer almayı Planlıyorum :D Veya er-6f Sna yakıstıramadım be abi :p
Özgür abi senden naber gelmişin hosgeldin :D :p sende Sogdum deme bana Dışarda yok yok sen özlemişindir Aman aman korumasız Binme abi bak neler oluyo :p:p allah korusun bi kaza olsa Korumalar benim hayatımı Kurtardı sakın ha :p:p :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar