yok ben korumasiz binmem ama bugun binmek zorundayim zira korumalarim baska yerde servise goturmem gerek motoru oyuzden bugunluk idareli kullanicam..
walla ben cbr125 kullanmadım ama bi arkadaşımın motoru var yarı otomatiklerden 110luk 2 kişi 130 görüoz bence eğer o motor 2 kişide onu görüosa 125 cbr için çok az derim....
abilerim kardeşlerim uzun bir süreden sonra tekrar merhaba c.tesi honda güçoklara gittim şuan ki cbr ye 5.500 diolar yeni kasalardan sordum 2008 in sonuna doğru gelcek dedi fiyatı da sordum 8bin ytl arası dedi ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemem yetkilinin bana söylediği o yani ben şahsi olarak 8bin ytl ona verceme 9bin ytl ye hyosung gt 250 alırım
Bi fikrim yok ne yazık ki jant fiyatı ile ilgili...SErvisler allah ne verdiyse geçiriyor ne yazık ki...
özgür Bakalım evdekilerden kaçabilirsem İstanbul kaçamağım güzel olacak.Ayrıca öle apar topar gelmem zaten..3hafta önceden topic açar 500msj yazılmasını beklerim![]()
![]()
Görüşmek istediğim çok insan var.Hiç birini atlamak istemiyorum.O yüsden umarım organize oluruz.Tek temennim o...Bi de görkem gitmeden gelirsem tam süper olacak...